Participa si tu la "Vrei sa fii milionar?", dar tine cont noul REGULAMENT!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:37

Iti doresti sa devii milionar? Atunci tine cont de regulamentul de inscriere in cadrul concursului "Vrei sa fii milionar?" si vino in platoul emisiunii alaturi de Virgil Iantu.

Avand in vedere cerinta explicita a titularului licentei concursului TV “Vrei Sa Fii Milionar?”, compania 2waytraffic UK Rights Ltd./Sony Pictures Entertainment, de a se respecta formatul international al concursului.

Producatorul, in conformitate cu prevederile Sectiunii 3, modifica Regulamentul oficial in ceea ce priveste:
- interdictia de a mai participa la concursul TV “Vrei Sa Fii Milionar?” pentru concurentul care a ajuns pe “hot seat” la unul dintre episoade, indiferent daca a castigat sau nu un premiu;
- modificarea metodelor si criteriilor de departajare la faza I-a si a II-a de preselectie.


Ratiunea acestor modificari solicitate de catre 2waytraffic UK Rights Ltd./Sony Pictures Entertainment este cea de a prezerva conceptul de concurs deschis si accesibil tuturor categoriilor de telespectatori, care trebuie sa il priveasca drept „provocarea vietii lor”, acea unica sansa de a da lovitura si a deveni milionar.

Pentru a vedea toate modificarile si data de la care se aplica ele va rugam sa cititi AICI Regulamentul oficial al concursului TV “ Vrei Sa Fii Milionar? ”.


*Inscrierile pentru "Vrei sa fii milionar?" se vor relua din data de 20 februarie!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.