Partidă de vânătoare cu deznodământ tragic: Cadavrul unui tânăr de 24 de ani a fost găsit pe un câmp din Timiș. Tatăl băiatului a refuzat să ofere declarații fără un avocat

Autor: Andrei Costanda

Un tânăr de 24 de ani a fost împușcat mortal pe un câmp din județul Timiș

Sursa: Lugojinfo & Adevărul

Un tânăr de 24 de ani a fost găsit mort pe un câmp din județul Timiș, după ce ar fi fost împușcat accidental de propriul tată în timpul unei partide de vânătoare.

În noaptea de joi spre vineri, polițiștii din secția Făget au fost alertați printr-un apel la 112, în jurul orei 2.12, despre descoperirea unui cadavru pe un câmp dintre localitățile Cladova și Lăpușnic, județul Timiș. Ajunși la fața locului, aceștia au găsit corpul neînsuflețit al unui tânăr de 24 de ani, care prezenta o plagă la nivelul gâtului.

Tânăr împușcat mortal la vânătoare

Potrivit primelor informații furnizate de Lugojinfo, tânărul era cunoscut ca un pasionat de vânătoare și nu a avut niciodată probleme cu legea. Tatăl acestuia, care l-a găsit fără viață, a fost audiat de polițiști, dar a refuzat să facă declarații fără prezența unui avocat. Se pare că cei doi participaseră la o partidă de vânătoare înainte de tragedie.

Anchetatorii investighează toate circumstanțele care au dus la acest incident tragic.

Ei nu exclud ipoteza conform căreia tânărul ar fi fost împușcat accidental de tatăl său, care l-ar fi confundat cu un mistreț. Această teorie este susținută și de localnici, care afirmă că în zonă au loc frecvent partide ilegale de vânătoare de mistreți.

Un vecin a declarat: „Am auzit de la nepotul meu azi-dimineață. A spus că l-a împușcat”. Altă localnică a adăugat: „Păi dacă au fost cu pușca la vânătoare”. Un alt martor a spus că a observat mișcarea poliției în zonă în jurul orei 05:00 dimineața,

iar ulterior a aflat că tânărul a fost împușcat pe deal.

Citește și: Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Citește și: Avertismentul unui expert NASA cu privire la impactul cu un asteroid: „Riscul este real și consecințele sunt uriașe”

Tatăl băiatului a refuzat să ofere declarații

Poliția a găsit la fața locului o armă, la mică distanță de cadavru. Necropsia va stabili dacă rana fatală a fost provocată de un glonț tras din această armă și dacă aceasta aparține tânărului decedat.

Se investighează și posibilitatea ca cei doi să fi fost la braconaj, având în vedere că obișnuiau să păzească culturile de pepeni împotriva mistreților.

Ancheta este în plină desfășurare, sub coordonarea unui procuror, pentru a clarifica toate detaliile și circumstanțele acestui eveniment nefericit. Până în acest moment, tatăl tânărului nu a făcut nicio declarație oficială, așteptând să fie asistat de un avocat.

Această tragedie scoate la iveală riscurile și pericolele implicate în activitățile de vânătoare, mai ales când acestea nu sunt desfășurate în condiții de maximă siguranță.

Poliția continuă cercetările pentru a aduce lumină asupra acestui caz și pentru a determina responsabilitățile exacte ale celor implicați.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.