Partida dintre Lucian Bute si Carl Froch ar putea fi amanata! Romanul are o INFECTIE la picior

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:12

Campionul mondial la supermijlocie în versiunea IBF, Lucian Bute, a suferit o infecţie la picior care s-a întins până în zona genunchiului, astfel că meciul cu britanicul Carl Froch este în pericol de amânare.

Lucian Bute a fost transportat, sâmbătă, la un spital din zonă, iar medicii nu sunt prea încrezători că sportivul român ar putea să boxeze conform programului.

 

Partida dintre pugilistul britanic Carl Froch şi boxerul Lucian Bute ar trebui să se dispute în 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham. În meciul cu Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF la categoria supermijlocie.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Sursa: Mediafax.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.