Partidul Brunetelor a iesit la atac! S-au certat cu Andreea Tonciu, care a facut o criza de nervi in direct

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:13

Fetele din PB s-au dat in tot felul de mijloace de amuzament, de la carusel, la masinute sau parasute! Distractia a fost pe masura dar nu toata lumea a facut facut fata, unora dintre ele facandu-li-se rau.

 Fetele au umplut parcul de amuzament cu tipetele lor de groaza. Desi au pornit hotarate sa se distreze, fetele nu s-au abtinut de la cateva declaratii. "Tonciu sa isi vada gunoiul din ochii ei si apoi sa rada de altii ",  a spus o membra.

"Va fi consiliera si se va ocupa de buna dispozitie a membrilor din partid. Creada ca ma voi simti bine pe scaunul din Parlament", a declarat alta brunetă din partid.


Andreea Tonciu a venit in platoul CanCan Tv alaturi o singura fata din partid si s-a certat ca la usa cortului cu Andreea Podarascu, iar totul a culminat cu afirmatia: "Tu esti o curva fa o nasoala si o idioata si o stoarfa imputit", aceasta fiind declaratia iubitei lui Nicolae Mitea. Ceea ce l-a determinat pe Adrian Artene sa-i taie microfonul.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Taguri: