Paruiala intre doua actrite cunoscute!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:41

Ani Cretu si Andreea Doinea au fost cat pe ce sa isi smulga parul din cap una alteia la filmarile pentru „Comoara din Sadova”, noul sezon Vacanta Mare.

Cele doua surori din serialul difuzat in fiecare sambata, de la ora 21:30, la Kanal D au trait intens cearta orchestrata de regizorul Mugur Mihaescu.


Cand trebuie sa interpretezi un personaj, iti canalizezi toata energia intr-acolo. Uneori poti sa faci si exces de zel. Ne-am distrat la final, dar in timp ce se filma, am trait atat de bine momentul  ca persoane din jur a crezut ca ne certam cu adevarat, asa de bine ne-a iesit scena ”,
a povestit Andreea Doinea.  

Mugur Mihaescu a asistat amuzat la filmari, pentru ca la final sa mai tempereze zelul celor doua actrite. „ Gata cu cearta, acum pupati-va! ”, le-a spus acesta. Ceea ce s-ar fi intamplat oricum, cele doua actrite fiind bune prietene in afara platourilor de filmare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”