Parul Biancai, "fetisul" fiului lui Olaroiu! E fascinat de podoaba capilara a roscatei - FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:24

Bomba sexy Bianca Dragusanu a pus pe jar inimile baietilor de bani gata din Romania si a starnit conflicte chiar si intre cei care pana de curand erau buni prieteni. Dani, fiul antrenorului Olaroiu si Mario, odrasla lui Gino Iorgulescu s-au certat la cutite din cauza fostei asistente a lui Capatos pe care ambii o curteaza asiduu.

Bomba sexy Bianca Dragusanu a pus pe jar inimile baietilor de bani gata din Romania si a starnit conflicte chiar si intre cei care pana de curand erau buni prieteni. Dani, fiul antrenorului Olaroiu si Mario, si odrasla lui Gino Iorgulescu s-au certat la cutite din cauza fostei asistente a lui Capatos pe care ambii o curteaza asiduu.


Desi parintii lor sunt foarte buni prieteni si au afaceri impreuna, atat in Romania, cat si peste hotare, copiii sunt in competitie pentru inima Biancai.
Roscata insa e echidistanta si apeleaza la amandoi cand are nevoie de companie si de inca o confirmare a magnetismului pe care-l exercita asupra barbatilor sau cand vrea sa iasa moca la un restaurant sau la club. Recent, diva s-a afisat intr-un local cunoscut in compania fiului lui Iorgulescu, in timp ce rivalul lui, Dani, posta o poza cu parul Biancai pe Facebook, fascinat de podoaba capilara a modelului. In ciuda stradaniilor celor doi de a-i face pe plac vedetei, se pare ca cel care castiga din ce in ce mai mult teren este al treilea competitor,fostul iubit al acesteia, Adi
Cristea de care o mai leaga inca niste sentimente.

 

Taguri: