Pasa Ibrahim se imparte intre mariajul cu sultana Hatice si idila cu odalisca Nigar. Afla detalii in EXCLUSIVITATE

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:07

In cel de-al doilea sezon al serialului “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”, difuzat luni si marti, de la ora 20:00 la Kanal D, pasa Ibrahim se imparte intre mariajul cu sultana Hatice si idila cu odalisca Nigar.

Triunghiul amoros in care pasa Ibrahim (mana dreapta a sultanului Suleyman) a intrat in cel de-al doilea sezon al serialului de la Kanal D, “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii” tine cu siguranta multi fani cu sufletul la gura.

 

Din momentul in care decide sa aiba o aventura cu odalisca Nigar, pasa trebuie sa fie mereu cu ochii in patru pentru ca sensibila lui sotie, sultana Hatice sa nu afle adevarul.

 

Lucrurile scapa de sub control!

 

si daca e nevoie el calca si pe cadavre, la propriu, pentru a mentine linistea familiei sale. Din pacate pentru Ibrahim, lucrurile vor scapa de sub control in momentul in care Nigar va ramâne insarcinata si când Sultana Mama, aflând de relatia lor ascunsa, va vrea sa-i spuna lui Suleyman (Halit Ergenç).

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

 

Citeste AICI continuarea si poti afla detalii in EXCLUSIVITATE