Pasagerii unui microbuz, cascadori de ocazie. Cum a evitat un sofer o coliziune care putea fi fatala!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:53

Un accident ca in filmele de groaza!

Primul gand care ne vine in minte: Poate se toarna un film pe strazile din Braila! Soferul este un cascador, iar scena din imagini va aparea in curand, in cinematografe. Dar, sa mai privim o data imaginile! Microbuzul parca executa o scena de patinaj artistic. Ramane numai pe doua roti, inainteaza cativa metri in acest fel si, uimitor, in cele din urma, se redreseaza.

Dar nu e vorba de o cascadorie.
Pentru a intelege mai bine ce se intampla, sa privim accidentul suprins din alt unghi. In intersectie patrunde un alt autoturism. O soferita a fortat semaforul si a crezut ca nu o va observa nimeni. O actiune intilnita de mii de ori in intersectiile din toata tara. De data aceasta, un microbuz cu 4 oameni la bord s-a aflat la locul nepotrivit.

O izbitura puternica, cele doua masini se ciocnesc si microbuzul "danseaza" pe doua roti.
Iar totul se putea transforma intr-o tragedie! Unul dintre calatorii aflati in microbuz s-a lovit la cap in timpul accidentului si a ajuns la spital. Iar soferita neatenta este cercetata pentru vatamare corporala din culpa. N-a crezut ca va ajunge aici daca incearca sa forteze culoare verde a semaforului. O greseala, repetata des, dar cu urmari grave!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.