Pasagerii unui rollercoaster, in stare de SOC dupa o cursa de COSMAR: “A fost DECAPITATA in fata noastra!”

Editor: Bogdan Mihai Author: A.D.
Actualizat: 03 oct 2020, 23:10

Au vrut senzatii tari, au avut parte de asta din plin! Pasagerii unui rollercoaster din North Yorkshire, Marea Britanie, au fost martorii unei tragedii pe care nu o vor uita prea curand.

Situat in North Yorkshire, Marea Britanie, Ultimate at Lightwater Valley este cel mai lung rollercoaster din Europa. Este foarte cautat si apreciat de amatorii de senzatii tari si adrenalina care se inghesuie ca sa se dea o tura in Lightwater Valley.

Zilele trecute, insa, un incident teribil a socat publicul! O caprioara care a reusit sa sara gardul de protectie amplasat in jurul parcului de distractie, s-a apropiat prea mult de rollercoaster.

In timpul calatoriei, animalul a fost lovit din plin de tren, caprioara fiind decapitata in fata turistilor si a publicului. Pasagerii au asistat ingroziti si neputinciosi la o asemenea scena traumatizanta. La sfarsitul calatoriei toti erau plini de sange!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.