Patrizia Paglieri locuiește de mai mulți ani în România, astfel tradițiile și obiceiurile pe care noi le avem de sărbători au devenit și pentru ea un obicei. În Vinerea Mare, la ”Dimineața cu noi”, chef ne învață cum să pregătim pasca tradițională pentru masa de Paște. O rețetă ușoară, care nu necesită multe ingrediente.
Pasca tradițională cu stafide aurii în coniac a la chef Patrizia Paglieri
Patrizia Paglieri iubește tradițiile și obiceiurile românești, iar sărbătorile noastre au fost preluate și familia ei. Bucătarul așteaptă cu sufletul la gură masa de Paște, dar mai ales Noaptea de Înviere, atunci când se merge la biserică pentru a lua Lumina Sfântă. Astăzi, în Vinerea Mare, deși este zi de post, se ține post negru, P atrizia Paglieri ne învață cum să pregătim pasca pentru masa de Paște.
”Ce gătim noi astăzi este foarte bun pentru mâine, că nu mai este post. Facem pască, pe care o avem și noi în Italia. Facem o pască clasică”, a
Chef Patrizia Paglieri ne învață pas cu pas cum să pregătim unul dintre cele mai gustoase preparate, care nu trebuie să lipsească sub nicio formă de pe masa pe Paște. Bucătarul ne-a dezvăluit și un truc pe care îl folosește atunci când prepară pasca, aceasta pune stafidele la înmuiat în coniac pentru a le da un gust aparte.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii
Citește și: Pensionarele vor primi 375 de lei, pe lângă pensie, în luna decembrie. Cine beneficiază de această sumă?
Citeste si: Cine este iubitul Patriziei Paglieri? Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape 5 ani
Iată de ce ingrediente aveți nevoie pentru a pregăti pasca clasică cu care ne-am obișnuit de-a lungul timpului.
- 200g făină
- 2 gălbenușuri
- 70ml lapte
- 20g unt 82%
- 40g zahăr
- 3g drojdie
- sare, coajă lămâie
Umplutură:
- 150g brânză de vaci
- 80g zahăr
- 2 ouă
- 40g stafide
- 1/2 esență vanilie, coajă lămâie.