Pasca fara aluat cu crema de ciocolata

Autor: L.S.

Pasca este nelipsita de la masa de Paste. Iata o reteta simpla a unui desert delicios

Pasca fara aluat cu crema de ciocolata- Ingrediente

800 g branza dulce de vaci
120 g smantana (acra, fermentata cu 24% grasime)
200 g zahar
6 oua
120 g faina
50 g amidon alimentar de porumb
1/2 lingurita de sare
1 lingurita coaja de lamaie
1 lingurita coaja de portocala

200 g nutella sau alta crema de ciocolata
200 g crema de branza tip Philadelphia
granule de zahar pudra pentru decor

Citeste si: Cozonac moldovenesc rapid: reteta usoara, gata intr-o ora

Citeste si: Pască moldovenească. Rețetă simplă din Bucovina

Citeste si: Cea mai rapidă și delicioasă pască se face fără aluat! Uite rețeta. Este genială!

Mod de preparare pasca fara aluat cu crema de ciocolata

In primul rand puneti la scurs intr-o sita branza de vaci.

Apoi, intr-un bol mare bateti cateva minute cu un tel ouale cu zaharul si sarea pana cand acestea se dizolva, nu mai mult. Adaugati branza dulce, smantana, coaja de citrice, dupa care incorporati amidonul si faina cernute.

Separat, intr-un castronel sau bol mai mic omogenizati nutella cu crema de branza.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acoperiti cu hartie de copt o forma de 24 cm cu pereti detasabili si transferati prima compozitie. Cea de nutella si crema de branza puneti-o intr-un sac a poche cu dui rotund si distribuiti-o deasupra. Sau, la fel de bine puteti pune cu lingurita din loc in loc, fara a mai folosi poche-ul.

Incalziti cuptorul la 180°C si coaceti pasca 45-50 de minute, pana se rumneste usor deasupra.

Citeste si: Secretul cozonacilor pufosi! Ce sa faci ca sa coci cozonacul perfect

Citeste si: Paște 2020. Anunțul făcut de biserică. Cum vor lua credincioșii "Paştile" și ce trebuie să facă în seara de Înviere?

Citeste si: Drob de miel: rețeta tradițională

 

 

Taguri: