Pași importanți în ancheta afaceristului Adrian Kreiner: Doi bărbați implicați în acest caz au fost identificați

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 19 nov 2023, 17:06

Autoritățile anunță capturarea a doi dintre suspecții implicați în crima împotriva omului de afaceri Adrian Kreiner

Sursa: https://www.facebook.com/ADIMERCU

Autoritățile anunță capturarea a doi dintre suspecții implicați în crima împotriva omului de afaceri Adrian Kreiner.

Într-o evoluție semnificativă în cazul legat de omul de afaceri Adrian Kreiner, două persoane implicate în evenimentele recente au fost capturate în străinătate, conform anunțului făcut de autoritățile române. În ciuda acestui succes, misterul în jurul celui de-al treilea participant la incidentul din noaptea de 5 spre 6 Noiembrie persistă, iar anchetatorii continuă să depună eforturi pentru a-l localiza.

Doi suspecți implicați în cazul lui Adrian Kreiner au fost identificați

Potrivit observatornews.ro, autoritățile române au emis un anunț de presă de proporții duminică, la ora prânzului, dezvăluind capturarea a doi dintre presupușii criminali ai omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner. Potrivit informațiilor furnizate de anchetatori, unul dintre ei a fost identificat și reținut în Scoția, în timp ce cel de-al doilea a fost localizat în Irlanda de Nord. Cu toate acestea, misterul înconjoară încă al treilea participant la crima petrecută în noaptea de 5 spre 6 Noiembrie.

Citește și: Eroarea teribilă în cazul incidentului din Sibiu: Mărturia șocantă a lui Laurențiu, tânărul nevinovat reținut de poliție

Cine sunt cei trei suspecți implicați în uciderea omului de afaceri?

Numele celor trei indivizi au fost făcute publice, iar pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă pentru infracțiunea de omor. Marian Cristian Minae se află în prezent în Irlanda de Nord, în timp ce Laurențiu Ghiță a fost capturat în Scoția.

Cu toate acestea, cel mai periculos dintre ei, Costinel Zuleam, încă este în libertate, constituind o amenințare persistentă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Într-un comunicat oficial, Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a declarat: "Având în vedere cazul de tâlhărie urmată de moartea victimei, sesizat Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele: în urma cooperării polițienești internaționale între autoritățile române și cele din Ungaria,

Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord. Cei doi au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.”

Citește și: Prima reacție a bărbatului reținut de către polițiști în cazul morții lui Adrian Kreiner: ”Vin obosit de la lucru și mă trezesc cu poliția la poartă” Acesta a fost eliberat

În ciuda acestei capturi importante, incertitudinea cu privire la soarta celui de-al treilea suspect persistă, în timp ce anchetatorii continuă să facă eforturi pentru aducerea acestuia în fața justiției.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.