Pasionat de brânză. Vezi aici 3 rețete care merită încercate cu orice ocazie!

Author: Alina Petre
Actualizat: 01 feb 2023, 10:44

Iubești gustul brânzei și ai vrea să o guști în orice preparat? Ai fost întotdeauna mare fan al acestui aliment și ai vrea să ai ocazia să guști și să prepari cât mai multe rețete care îl conțin. Nu ai foarte multă experiență de gătit, dar ești dispus/ă să înveți? Ei bine, atunci acest articol poate fi extrem de util pentru tine, deoarece de-a lungul său poți regăsi 3 rețete delicioase, care dau pe spate orice fan brânză și pe care trebuie să le încerci, neapărat! Urmărește-l până la capăt și vezi despre ce este vorba!

Iată 3 rețete pe care le poți prepara cu brânza și le vei iubi

    1. Cheesecake

Prima dintre sugestiile din acest articol este faimoasa prăjitură cheesecake, care a cucerit chiar și cele mai pretențioase papile gustative! Aceasta este ideală oricând, pe timpul verii, în sezonul rece, acasă, la o întâlnire cu prietenii sau chiar la restaurant, fiind foarte fresh și delicioasă. Este ușor de preparat și o poți găti cu coacere sau nu și să-i adaugi absolut orice dorești, de la gemuri de fructe, până la caramel, vanilie, ciocolată, fistic sau ce combinație te atrage mai tare. Tot ce ai nevoie este o formă pentru prăjitură și ingredientele specifice prăjiturii, esențialul fiind o cremă de brânză bună, care oferă savoarea întregii rețete.

    2. Paste carbonara

Pastele carbonara sunt o alegere ideală pentru orice ocazie, având atât de multe rețete din care poți încerca. Nimic nu se compară cu o porție caldă și fresh din acest preparat, ce cucerește toate gusturile încă de la prima înghițitură. Pe lângă asta, sunt extrem de ușor și rapid de gătit, în aproximativ 15-20 de minute putând fi servite, iar ingredientele sunt puține la număr, cel de bază fiind brânza. Dacă vrei să mergi la sigur, încearcă gama de brânzeturi a celor de la Auchan.ro, unde vei găsi ceva pe placul tău, cu siguranță!

    3. Plăcinte cu brânză

Nu în ultimul rând, rețeta copilăriei, plăcinta cu brânză, care poate avea mai multe forme, este o rețetă ce merge încercată oricând, având un gust cu totul deosebit, ce trezește melancolie în sufletul oricui, de la prima gură! Timpul total de preparare este de aproape 40 de minute, care se împart egal în procesul de preparare și cel de gătire, putând fi gătite la cuptor sau chiar în tigaie. Poți consulta mai multe site-uri pentru a vedea câteva rețete și a alege-o pe cea potrivită gusturilor tale. 

În concluzie, dacă vrei să guști cât mai multe rețete cu brânză posibil, trebuie să le treci pe listă și pe cele de mai sus și nu vei regreta nicio secundă. Cel mai probabil, vei ajunge să le gătești de fiecare dată când vrei să mănânci ceva mai „diferit” sau atunci când ai musafiri în vizită. Chiar dacă, poate, nu vei avea cel mai bun rezultat din prima, nu te descuraja! Fii perseverent/ă și repetă până când reușești să obții rezultatul mult dorit!

 

Sursă foto: Pixabay.com

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.