Pasiune neobisnuita. Un ialomitean si-a modificat masina astfel incat sa asculte muzica cat mai tare

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 25 aug 2021, 01:25

De cand n-ati mai auzit volumul muzicii la maximum? Probabil de la ultima iesire in club. Tocmai de aceea ne-am gandit noi sa va aducem decibelii acasa, dar nu oricum, ci cu duba!

Ce parea a fi o simpla joaca, a devenit un adevarat fenomen pe sosele! Duba „cantareata” a prins aripi in garajul lui Ludovic cu vreo trei ani in urma. Pe atunci, era o banala masina prafuita. Ajutat de prieteni, insa, ialomiteanul in varsta de 42 de ani a transformat-o intr-o bijuterie „zgomotoasa”!

Boxa langa boxa, piesa langa piesa! De atunci, intensitatea sunetelor a tot crescut, iar el nici vorba sa se lecuiasca de pasiunea pentru decibeli! Acum, Ludovic este celebru printre amatorii competitiei de Car Audio din tara si din strainatate.

Masina lui participa la categoria bass-race, un fel de Formula Unu la dube care canta.

Atuul sau este ca masina pastreaza volumul la aproximativ 159 de decibeli, timp de 30 de secunde. Destul de mult daca ne gandim ca o impuscatura masoara in jur de 165 de decibeli, in timp ce la 180, s-a constatat ca ne pierdem auzul.

Asa ca, imediat ne gandim cat de complex e proiectul dubei lui Ludovic! Pentru el, insa, totul e foarte simplu.

Fiecare acumulator, fiecare boxa isi are locul bine stabilit. De pilda, ca sa reziste presiunii sunetelor emise de cele 12 boxe din interior, Ludovic a modificat totul: de la plafon, la roti si chiar si parbrizul. N-a avut de ales, geamul a explodat sub presiunea decibelilor din interior.

Acum are unul antiglont, iar peretii sunt adevarate fortarete, „tunate” cu ciment si fier in interior. Nu-i de mirare ca duba are forta unui tanc! Totul, de dragul de a asculta sunetele la calitatea maxima.

De partea tehnica s-a ocupat Claudiu, tovarasul de, sa-i spunem, nebunie, care a dotat duba cu acumulatori speciali, tocmai pentru a descarca extrem de mult curent intr-un timp extrem de scurt.

##VIDEO113726##

Ganditi-va ca un singur acumulator face cat sase, sapte baterii normale. Pana acum, in duba ingenioasa s-au inregistrat in jur de 159 de decibeli. Ca sa va intelegeti mai bine fenomenul, ganditi-va ca un avion, la decolare, inregistreaza in jur de 140 de decibeli.
Banii investiti in duba au fost pe masura! Pe undeva pe la 30 000 de euro.

Iar pasiunea, desi i-a adus mai multe trofee, nu i-a bagat niciun leu in buzunar. Placerea este, insa, nepretuita. Altii, insa, se simt chiar amenintati de duba lui Ludovic: „ Se darama blocul! Se darama blocu', domne'! ” Doar suporterii echipei de fotbal Besiktas mai pot concura cu duba lui Ludovic! Cine nu-si aminteste momentul exploziv de pe stadionul echipei din Turcia!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.