Pasiunea ascunsă a îndrăgitului Ibrahim Celikkol, actorul care interpretează rolul Mehmet în serialul Mă numesc Zuleyha! Iată în ce ipostaze riscante a fost surprins!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 mai 2022, 13:59
Foto(6)

Celebrul actor Ibrahim Celikkol, care da viață personajului Mehmet în serialul Mă numesc Zuleyha, este la baza și un sportiv desăvârșit.

Îndrăgitul actor turc Ibrahim Celikkol a făcut furori cu cele mai recente roluri ale sale, jucate magistral în două seriale de mare succes în Turcia și peste hotare, Prizonieră destinului și Mă numesc Zuleyha și continuă să își surprindă fanii cu apariții inedite. Deși inițial avea de gând să devină un sportiv de performanță și un model de succes, destinul i-a deschis calea către actorie, domeniul de care s-a îndrăgostit iremediabil și care a devenit profesia lui de baza.

În prezent, Ibrahim Celikkol este catalogat drept unul dintre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia. Dincolo de actorie, Ibrahim nu a renunțat nici la sport, prima lui mare pasiune și a continuat să practice diverse sporturi nautice și nu numai ori de câte ori timpul liber i-a permis.

Pasiunea ascunsă a îndrăgitului Ibrahim Celikkol, actorul care interpretează rolul Mehmet în serialul Mă numesc Zuleyha

Publicul din România l-a cunoscut pe talentatul actor Ibrahim Celikkol încă din anul 2012, când a jucat în serialul Iffet, în rolul principal, alături de superbă actrița Deniz Çakır, iar ulterior a reapărut la Kanal D, în producția Prozoniera destinului, în care a jucat alături de Demet Ozdemir, iar de curând, telespectatorii îl pot urmări în serialul Mă numesc Zuleyha, în rolul Mehmet, alias Hakan Gümüşoğlu, în care joacă alături de actrița Hilal Altinbilek.

Citeste si: Cine este și câți ani are Hakan Gümüşoğlu, noul personaj din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cine a fost marea dragoste a celebrului İbrahim Çelikkol și cum arată actorul în rolul de tătic!

În urmă cu cinci ani, Ibrahim Celikkol s-a căsătorit cu cea pe care o consideră la acea vreme marea lui dragoste, frumoasă arhitectă Mihre Mutlu, care după trei ani de căsnicie i-a dăruit și un fiu superb.

Deși micuțul Ali ar fi trebuit să le pecetluiasca iubirea și căsnicia, la începutul acestui an, presă din Turcia a anunțat că cei doi soți au ajuns în pragul divorțului. În ciuda eforturilor de a-și rezolva neînțelegerile apărute în cuplu, Ibrahim și Mihre au decis în cele din urmă să divorțeze, iar despărțirea lor a fost confirmată oficial pe 11 mai 2022, când a avut loc ultima înfățișare în procesul lor de divorț.
Ibrahim Celikkol trece printr-o perioada extrem de dificilă pe plan personal, însă cu toate acestea nu și-a abandonat proiectele, ci a lucrat mai departe cu aceeași dăruire.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În timpul liber celebrul actor practică diverse sporturi, pentru a se relaxa, dar pentru a se menține în formă. În sezonul cald, îndrăgitul actor obișnuiește să practice sporturi nautice, scunfundari extrem de riscante dar adoră să facă și rafting sau caiac.

Citeste si: Hakan Gümüşoğlu, noul personaj din serialul Mă numesc Zuleyha, trece prin cele mai triste clipe din viața sa! Iată ce a pățit de curând celebrul actor İbrahim Çelikkol

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.