Pasiunea ascunsă a lui Murat Ünalmış, Demir, din serialul “Mă numesc Züleyha”

Author: Oana Picerea

Ce pasiune secreta are Murat Ünalmış

Actorul a realizat unul dintre cei mai interesanţi oameni de zăpadă ai anului!

Murat Ünalmış, carismaticul actor ce da viață personajului Demir, din îndrăgitul serial “ Mă numesc Züleyha ”, difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, i-a uimit pe internauți, zilele trecute, etalându-și o lucrare spectaculoasă, prin intermediul rețelelor de socializare.

Ce pasiune secreta are Murat Ünalmış

Moda de a face oameni de zăpadă în lunile de iarnă cucerește tot mai mulți oameni în întreaga lume.

Fotografii interesante, dar și distractive, sunt răspândite, prin intermediul rețelelor de socializare și oameni de zăpadă, din diferite țări, și diferite orașe ale lumii, atrag atenția milioanelor de admiratori. Oameni de zăpadă ajung a fi apreciați drept adevărate opere de artă, iar accesoriile și formele distractive adaugă ceva diferit conceptului de om de zăpadă.

Tot mai mulți pasionați au ales ca, în loc de binecunoscuții oameni de zăpadă cu nas de morcov și ochi din cărbuni, să-și pună amprenta asupra <lucrărilor> având propriile idei.

Anul acesta, situația nu s-a schimbat. Oameni de zăpadă interesanți au uimit privitorii de pe rețelele de socializare.

Citeste si: Când poți urmări serialul Mă numesc Zuleyha la Kanal D! Iată zilele și ora de difuzare ale episoadelor din noul sezon ce va incepe pe 2 februarie!

Unul dintre cei mai apreciați artiști în rândul internauților a fost celebrul actor Murat Ünalmış care și-a expus lucrarea realizată în fața fanilor.

După ninsorile abundente de la Istanbul, actorul a profitat de vreme și a început să facă oameni de zăpadă obișnuiți, spune acesta, dar apoi nu s-a putut abţine şi a transformat momentul într-o chestiune de artă! Omul de zăpadă al celebrului actor a devenit o sculptură în zăpadă!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Am vrut să fac un om de zăpadă, dar nu am fost mulțumit. Până la urmă, arta s-a implicat! (…) Ar trebui să fiu sculptor?”,  le-a adresat fanilor, talentatul actor.

Actorul a dat și un nume lucrării sale, pe care a creat-o ca urmare a eforturilor îndelungate. În nota sa, Murat Ünalmış precizează că a numit statuia Wilson, inspirat de filmul Cast Away. Astfel, Murat Ünalmış a adus o bună contribuţie la peisajele cu om de zăpadă ale anului, prin sculptura sa care dezvăluie perspectiva sa artistică.

Murat Ünalmış poate fi urmărit în rolul Demir Yaman, din îndrăgita producție turcească  “ Mă numesc Züleyha ”, difuzată de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Cât de tânără și frumoasă este mama celebrei Hilal Altinbilek! Actrița din serialul Mă numesc Zuleyha și mama ei seamănă uluitor de mult!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.