Pasiunea ascunsă pe care Andreea Mantea o are. Ce face vedeta atunci când afară plouă. Detaliul pe care nimeni nu-l știa despre ea

Autor: Madalina Maftei

Pasiunea ascunsă pe care Andreea Mantea o are. Ce face vedeta atunci când afară plouă. Detaliul pe care nimeni nu-l știa despre ea

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea are o pasiune ascunsă și pe care a decis, în sfârșit, să o împărtășească cu fanii ei.

Andreea Mantea, prezentatoarea celui mai apreciat reality de la Kanal D, are o pasiune ascunsă. Puțini sunt cei care știu secretul vedetei. 

Detaliul pe care fanii nu-l știau despre Andreea Mantea

Deși își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei, încă mai există detalii pe care nimeni nu le știe despre Andreea Mantea. Prezentatoarea Kanal D are o pasiune ascunsă despre care nu a vorbit niciodată, însă a venit momentul să o împărtășească cu urmăritorii ei din mediul online. 

Andreea Mantea s-a filmat în timp ce se plimba desculță prin iarbă umedă, în timp ce afară încă ploua. Este foarte bine cunoscut faptul că vedeta iubește natura, iar atunci când are nevoie o oază de liniște cel mai potrivit loc este grădina din curtea casei sale. 

De asemenea, brunetei îmi place foarte mult vremea ploioasă, astfel s-a decis să facă o plimbare în tălpile goale prin iarba ușor umedă, care îi dă o stare de bine și o relaxează.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Larisa și Ionuț și-au spus adio! Motivul adevărat care a dus la finalul poveștii lor de iubire: ”Ți-am zis că fii sincer cu mine”

Andreea Mantea, despre dieta care a ajutat-o să ajungă la silueta mult visată

Andreea Mantea a povestit recent despre dietele care au ajutat-o să revină la silueta mult dorită. În acest timp, vedeta a consumat mai mult salate, iar ingredientul minune care a ajutat-o foarte mult în dietă a fost pătrunjelul.

”Nu foloseam nici îndulcitori. Am vrut să țin o dietă strictă, pentru că am vrut să văd dacă este doar un mit.

Dar reușești să scapi de celulită, dacă faci și sport, dar dacă ai grijă și la alimentație. și atunci am zis hai să încerc, că e pentru mine. Dar a fost îngrozitor.   Vreo trei luni nu am știut ce ală zahăr. După ce am gustat ceva dulce, nu mi-a plăcut. Îți educi organismul, dar îl privăm de multe lucruri și nu este sănătos”, a povestit Andreea Mantea in urma cu cateva luni despre dietele pe care le-a tinut.

Citeste si: Despărțire neașteptată în Casa iubirii! Larisa și Ionuț decid să pună capăt relației lor! „Am fost foarte fraier” Aflați luni, 11 iulie, dacă cei doi concurenți vor mai da sau nu o șansă poveștii lor, într-o nouă ediție, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.