Pasiunea dusa la extrem a unei mame: A cheltuit peste 50 000 de lire sterline ca sa arate ca fiica ei! Tie cum ti se pare?

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 26 feb 2017, 15:07

Toate capetele se intorc in momentul in care Tara Bladon se afla pe strada impreuna cu fetita ei, Lucy. Si i se umple inima de bucurie cand vede ca amandoua sunt admirate in egala masura.

Pentru femeia in varsta de 46 de ani este o confirmare a faptului ca cei 54 000 de lire sterline cheltuiti pe produse anti-age, tratamente, cosmetic si haine in trend de-a lungula zece ani au meritat.

Tara este luata si in vizorul prietenilor fiicei sale si a fost confundata cu sora fiicei ei ei. Oamenii sunt mereu socati cand le spun ce varsta am. Am cheltuit foarte mult pentru a arata ca Lucy.

Nici mie nu imi vine sa cred cat am cheltuit de-a lungul celor zece ani, dar as mai face-o. Sunt casatorita, insa in momentul in care o sa vad ca barbatiid e pe strada nu se mai uita la mine, o sa incep sa imi fac griji. 



Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”