Pasiunea gatitului si bucuria mancatului traite altfel in perioada postului! Iata cum arata cele mai gustoase mancaruri vegetariene create de un artizan culinar

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:46

In timpul postului este de preferat sa te ingrijesti mai mult de hrana pentru suflet si mai putin de hrana pentru trup.

Poti sa mananci mult si gustos, satios si sanatos, chiar si fara sa strecori in blide vreo imbucatura de carne. George Mihai a facut o calatorie gastronomica, la fel ca o descoperire, in cetatea Devei, la Banpotoc.

Cand gatesti cu pasiune, poti nascoci niste mancaruri atat de bune, ca esti gata sa juri, cu mana pe inima, ca te lepezi pe loc, de porc sau alte oratanii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Delicatesele vegetariene realizate de cea mai destoinica proprietara de pensiune din Banpotoc: varza de Bruxelles cu castane fierte si sote de legume, stropite cu vin alb si pregatite la cuptor, o placinta cu multe seminte, legume si verdeata, iar la toate

acestea se adauga cateva feluri de salate din rucola, rosii, ceapa si multe seminte.