Pasiunea lor, BAUTURA! Celebritati surprinse in cele mai jenante ipostaze

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:46

Bautura, bat-o vina! Nici starurile de la Hollywood nu sunt invincibile si se lasa prada acestui viciu. Vorbim de actrite consacrate care au fost surprins ein cate ipostaze jalnice pe strada.

##VIDEO100093##Lindsay Lohan este in topul actritelor cele mai viciate. Fie ca e vorba de bautura, droguri sau violenta, Lindsay le bifeaza pe toate. Nu debeaba tanara a facut si cateva luni de inchisoare, apoi a stat intr-un centru de reabilitare. O alta celebritate surprinsa de mai multe ori beata este Kate Moss, care, de cand s-a casatorit pare ca sotul ei, Jamie Hince a mai potolit-o si nu a mai aparut in ipostaze jalnice.

Supermodelul Naomi Campbell se afla si ea pe lista fetelor cu chef debordant. Pozele surprinse cu ea schimonosita de atata alcool au facut ravagii in presa. Chiar si celebra fashionista Victoria Beckham a fost carata moarta de beata, pe brate de catre sotul ei, sexosul David.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.