Pasiunea lui A SCARBIT milioane de oameni! Vezi ce creste in casa barbatul din imagine. "Ii iubesc mai mult decat pe propriul meu copil" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:33

Barbatul din imagine a devenit celebru pe internet, si asta nu pentru ca ar fi facut o fapta laudabila, cin datorita pasiunii ciudate pe care o are.

Va vine sa credeti sau nu, el creste in propria casa mai multi sobolani, despre care spune ca sunt viata lui.

 

Nepasandu-i de faptul ca s-ar putea imbolnavi pe sine insusi si pe familia lui, omul ii hraneste in fiecare zi, isi aloca timp pentru a se juca cu ei si ii lasa sa umble nestingheriti prin toata casa.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Ce

este si mai socant este declaratia pe care a facut-o, in momentul in care a postat o poza pe Facebook. "Ei sunt viata mea. Ii iubesc mai mult decat pe propriul meu copil", a scris el in descrierea fotografiei.

 

Voi ce credeti, este normal ceea ce face?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.