Pasiunea pentru motoare i-a adus sfarsitul. Un tanar a murit intr-un tragic accident de motocicleta

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 19:40

Cand si-a vazut fiul mort pe caldaram mama tanarului a avut nevoie de ingrijiri medicale. Nu-i venea sa creada ca baiatul ei a murit in accident.

Vorbise cu el la telefon cu putin inainte de a se intampla nenorocirea si il astepta acasa. Socat, tatal tanarului motociclist a incercat sa afle detalii de la politisti. Baiatul in varsta de 26 de ani era pasionat de motociclete. Iar parintii tocmai ii cumparasera acest motor in urma cu trei luni.

Nimeni nu si-a putut inchipui ca se va ajunge aici. Tanarul se intoarcea de la o petrecere cand o masina i-a taiat calea si el, pur si simplu, s-a infipt cu motorul in portiera din spate.

In urma impactului, pe langa motociclistul mort, au avut de suferit atat soferul masinii, cat si fiica acestuia care se afla pe bancheta din spate. Politistii au deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat si cine se face vinovat de producerea tragediei.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16738350/1/media-138252584864230900.jpg
##VIDEO83687##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.