Pasiunea surprinzatoare a Catalinei Seicaru, senzuala faimoasa de la Exatlon! "Nu intalnesti des o fata frumoasa careia sa nu ii pese ca isi strica manichiura!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 ian 2019, 17:41
video Foto(6)

Frumoasa, ambitioasa, temperamentala si increzatoare in fortele proprii, Catalina Seicaru, senzuala concurenta de la "Exatlon", are o pasiune inedita.

Putina lume stie ca frumoasa teleormaneanca este pasionata de motoare si nu ezita sa il ajute pe iubitul sau in atelierul pe care acesta il detine. Fie ca este vorba de sablare sau vopsitorie in camp electrostatic, satena nu se da in laturi de la nimic si este un ajutor de nadajde pentru partenerul ei de viata, Aristide Mitrache. 

 

"A luat microbul de la mine. M-a intrebat daca am nevoie de ajutor si i-am dat prima data o lucrare mai simpla, sa curete niste carene. Ma ajuta sa sortez piesele, fiind bucati foarte mici si ea este foarte atenta la detalii. Ma surprinde fiecare data. De altfel, cred ca cel mai tare m-a impresionat cand s-a oferit sa ma ajute in atelier. Nu intalnesti des o fata frumoasa careia sa nu ii pese ca isi strica manichiura", povesteste iubitul faimoasei concurente. 

Cei doi tineri traiesc o frumoasa poveste de dragoste de patru ani si, pana la plecarea Catalinei la Exatlon, nu au stat despartiti mai mult de doua zile. S-au cunoscut intr-un cerc de prieteni si s-au apropiat printr-o pasiune comuna: sportul.

 

"Mereu face lucruri romantice pentru mine. Pe mine m-a surprins la inceputul relatiei noastre cand a venit la mine de ziua mea de nastere si am plecat la munte impreuna.

M-a sunat cu 10 minute inainte sa ajunga la mine si mi-a spus sa imi pregatesc bagajul. Sau, acum doi ani, am plecat intr-o plimbare si m-am trezit la granita ca plecam, de fapt, la Viena. Spontaneitatea lui m-a cucerit", rememora cu emotie, inainte de a se aventura in Dominicana, Catalina Seicaru.

Din tara, iubitul faimoasei priveste cu mari emotii fiecare evolutie pe traseu a acesteia. "Cred ca e prea finuta pentru duritatea traseelor.

Eu vreau sa nu accidenteze si, cand a plecat, i-am spus ca o vreau inapoi sanatoasa", a declarat acesta. 

 

 

Daca frumoasa satena se va acomoda la fel de repede cu traseele "Exatlon" ca in atelierul moto si pana unde va ajunge aceasta in competitie, aflati, urmarind de sambata pana marti, incepand cu ora 20.00

cel mai spectaculos reality sportiv, "Exatlon", la Kanal D.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.