Paste cu carne tocata si urda

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:08

O combinatie ingenioasa!


Ingrediente


Urda 600 g
Parmezan 150 g
Ulei 50 ml
Ceapa 4 buc
Usturoi 5 catei
Carne tocata de vaca 1,5 kg
Rosii decojite in bulion 400 g
Sare, piper
Ardei gras 300 g
Vin rosu sec 150 ml
Busuioc
Paste 500 g
Supa de vaca 500 ml


Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa clocotita cu sare.

Separat se incinge uleiul intr-o tigaie, se caleste ceapa, ardeiul gras si usturoiul tocate marunt.
Apoi se adauga carnea tocata, se amesteca si se prajeste 10 minute.
Se inabusa cu vin rosu, dupa care se pun rosiile decojite si se fierbe 1 ora completandu-se ulterior cu supa de vaca.
Pastele se scurg de apa, se pun in sosul de carne si adaugam cubulete de urda, se amesteca pana ce branza se topeste.

Se servesc fierbinti cu parmezan ras si busuioc proaspat tocat presarat pe deasupra.

 

Taguri: