Paste cu legume de vara
Ingrediente
200 g spaghete
Un ardei gras
Un dovlecel
O capatana usturoi
Un ardei iute
O legatura patrunjel
Sare, piper, ulei de masline
2 rosii
Mod de preparare
Pastele se fierb in apa clocotita cu o lingura de sare.
Usturoiul si ardeiul iute se toaca marunt si se calesc in ulei de masline, pana incep usor sa prinda culoare, dar nu se ard.
Imediat, se adauga ardeiul gras tocat fasii si dovlecelul taiat julienne.
Se soteaza bine, apoi se asezoneaza cu sare si piper, se adauga rosiile si mult patrunjel.
Se adauga pastele scurse bine, apoi se mai amesteca putin si se servesc.
Ingrediente
200 g spaghete
Un ardei gras
Un dovlecel
O capatana usturoi
Un ardei iute
O legatura patrunjel
Sare, piper, ulei de masline
2 rosii
Mod de preparare
Pastele se fierb in apa clocotita
cu o lingura de sare.Usturoiul si ardeiul iute se toaca marunt si se calesc in ulei de masline, pana incep usor sa prinda culoare, dar nu se ard.
Imediat, se adauga ardeiul gras tocat fasii si dovlecelul taiat julienne.
Se soteaza bine, apoi se asezoneaza cu sare si piper, se adauga rosiile si mult patrunjel.
Se adauga pastele scurse bine, apoi se mai amesteca putin si se servesc.
Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei