Paste cu sos de branza
Cost estimativ: 40 lei pentru 4 persoane
Ingrediente
400 g tagliatelle
O lingura sare
Un cub de unt
70 g branza mucegai albastru
150 ml smantna grasa de gatit
Piper
Parmezan, pentru servit
Mod de preparare
Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, se scot intr-o sita si se amesteca imediat cu un sos de branza ce se face astfel:
Se pune intr-o tigaie la topit branza cu
mucegai, se adauga smantana si se lasa sa fiarba cateva clocote. Se asezoneaza cu piper si eventual se adauga si o lingura din zeama in care au fiert pastele, pentru a ingrosa sosul.
Se amesteca pastele cu untul, apoi cu sosul si se adauga deasupra mult parmesan proaspat ras.
Ingrediente
400 g tagliatelle
O lingura sare
Un cub de unt
70 g branza mucegai albastru
150 ml smantna grasa de gatit
Piper
Parmezan, pentru servit
Mod de preparare
Pastele se
fierb in apa clocotita cu sare, se scot intr-o sita si se amesteca imediat cu un sos de branza ce se face astfel:Se pune intr-o tigaie la topit branza cu mucegai, se adauga smantana si se lasa sa fiarba cateva clocote.
Se asezoneaza cu piper si eventual se adauga si o lingura din zeama in care au fiert pastele, pentru a ingrosa sosul.Se amesteca pastele cu untul, apoi cu sosul si se adauga deasupra mult parmesan proaspat ras.
Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii