Paște Fericit mesaje noi pentru 2023: Urări și felicitări pentru această sărbătoare sfântă!

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 14 ian 2024, 00:55

Trimite un mesaj celor dragi de Sărbătorile Pascale.

Sursa: pixabay.com

Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viața şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat! Mesaje pentru Paște 2023.

Trimite un mesaj celor dragi de Sărbătorile Pascale. Mesaje de Paște 2023.

Mesaje de Învierea Domnului pentru familie

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit! Minunea Învierii să îţi aducă în suflet împăcare, armonie, iertare şi iubire! Priveşte cu seninătate înainte şi bucură-te de un nou început alături de tot ceea ce contează pentru tine!

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze mințile, să ne deschidă inimile spre iubire, credință şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumusețea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

Citește și: Imagini Paște Fericit 2023! Mesaje și urări pentru Învierea Domnului

O duminică de Paște fericită și vouă, mamă și tată! Dragostea și sprijinul vostru sunt cele mai bune dintre toate darurile pe care le am de acest Paște.

Mesaje de Învierea Domnului pentru prieteni

Pentru unii, Paştele e un moment în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtășesc cu voi. Paşte fericit!

Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul și în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Învierea Domnului să vă aducă armonie în casă si în gând, împăcare și regăsirea înțelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!

Vă doresc ca Lumina Sfântă a Învierii să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte Luminat!

Fie ca semnificația Paștelui să se reflecte în viața ta și tu, împreună cu familia ta, să trăiești reînnoirea iubirii și a fericirii!

Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viata mai frumoasă, casa mai bogată şi masa îmbelșugată. Învierea Mântuitorului să ne aducă lumină, căldură şi iubire în suflet.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mesaje haioase de Paște

Anul acesta nu mai există sponsorizări aşa că îţi aduc doar urări de fericire, sănătate, veselie şi multă iubire. Semnat: Iepuraşul!

Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăți şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine!

Paşte mielul fericit, oul șade înroșit, de rușine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate.

Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE.

Citește și: Hristos a Înviat: Mesaje cu Paște Fericit și plin de bucurie în suflet!

Cioc! Cioc! Astăzi am ieșit din ou special pentru tine, să-ţi urez un Paşte fericit cu râsete şi voie bună.

Știu că nu ai fost cuminte, iepurașul nu mă minte, cadouri nu vei primi, dar eu tot te voi iubi!

La mine a venit de ceva timp iepurașul. Mulțumesc că exiști în viața mea!

 Vezi că ai de plătit întreținerea, de făcut piața și de luat copilul de la bunici. Glumesc, m-am ocupat eu de toate. Paște fericit!

M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

Sursă: ziarulunirea.ro