Patimile Andreei Banica in drumul spre celebritate: ”Parintii mei au sacrificat totul pentru mine!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 iun 2017, 09:51

Andreea Banica este una dintre cele mai apreciate cântarete de la noi şi are o familie fericita, insa in spatele imaginii perfecte se ascunde o drama teribila.

Artista şi-a pierdut ambii parinti şi, in ciuda faptului ca rareori vorbeşte despre acest subiect, Andreea le simte lipsa.

"Visul meu din copilarie a fost sa am o casa, o gradina, un sot şi o familie. Ai mei au facut multe eforturi. Provin dintr-o familie modesta, am trait intr-un apartament micut, dar cochet, cu vedere la lacul Techirghiol. Dimineata vedeam rasaritul, seara apusul. Tocmai de aceea mi-am dorit o casa cu geamuri mari.
Ei au renuntat la multe lucruri pentru mine, pentru ca eu sa ajung un om. Din putinul pe care-l aveau ei puneau bani deoparte pentru ca eu sa merg mai departe. Faceam naveta la Constanta. Tatal meu era innebunit, el era prezent mereu, imi facea semn. Ma punea mereu sa gesticulez, pentru ca mi-a insuflat acest lucru. Nu le-am spus alor mei ca am luat maşina. Din primii mei bani câştigati am cumparat o maşina.
Ţin minte ca aveam blocul pe un colt de strada, el era afara, ştiu cum era imbracat şi aştepta, iar eu veneam incet conducând, iar când am parcat s-a uitat aşa, şi-a pus mâinile la ochii şi plângea. A fost bucuria aia enorma: ”Tata, sa nu-mi spui ca e maşina ta.”Îi simt lipsa. Au fost mereu alaturi de mine, iar regretul meu cel mai mare e ca nu-i am. Iar mândria mea cea mai mare ca nu am facut niciun compromis.
Merg foarte mândra pe strada, recunosc, dar sunt fericita ca am realizat totul pe picioarele mele.", a mai spus Andreea Banica.


Intrebata ce spuneau parintii ei despre relatia cu Lucian, ea a marturisit ca era sustinuta: "Mereu mi-au fost alaturi. Nu m-au oprit. Am avut un impresar foarte tare, mi-a spus ca ma va face un om mare, dar s-a indragostit de mine.
A venit acasa şi m-a cerut de sotie, am fost foarte trista şi m-am speriat. Am decis sa punem punct, el ştia ca eram indragostita, el imi lua telefon sa vorbesc cu Lucian.", a mai marturisit ea.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.
 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.