Patimilei Nicoletei Luciu! Traieste o adevarata DRAMA de cand chipul i-a fost invadat de bube

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:58

Nu-i usor sa fii mereu in lumina reflectoarelor! V-o dam drept exemplu pe cea mai sexy mamica din Romania. Traieste o adevarata drama de cand chipul i-a fost invadat de bubite. Si macar daca s-ar fi oprit aici neplacerile!

"V-am zis sa nu va mai uitati la mine!?", spune suparata bruneta. Dar de ce? S-ar fi ingrasat cu 12 kilograme, dupa cum ne spune chiar ea. Oare sa o credem?

Prin multe mai trec si vedetele noastre! Iat-o pe Nicoleta Luciu vorbind deschis despre acnee si tratamentele impotriva ei. Ascultati-o, doamnelor, ascultati-o, domnisoarelor, caci stie ce spune!

"Nu le bagati in seama si evitati oglinzile!".

Acum ca s-a deschis poarta adevarului, Nicoleta o tine tot intr-o marturisire! "Dupa ce ca se sperie lumea de mine ca sunt grasa, daca mai apaream si nemachiata era visul- cosmarul femeilor insarcinate si pensionarelor".

Iar vorba ceea ca "Necazul nu vine nicioadata singur" ii este cunoscuta! Dar de aici si pana la dezvaluirea-soc... Carei femei nu-i tresalta inima cand barbatii ii arunca ocheade? Ei bine, nu si Nicoletei.
Dar stiti ca este extrem de ambitioasa. Asa ca suntem convinsi ca-si va respecta dieta autoimpusa: "Pana la Pasti(…), ciorba si salata!".
##VIDEO106678##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.