Patricia a izbucnit în lacrimi! Concurenta a fost pusă la zid de băieții din Casa iubirii! „Părea că vrea să instige pe toată lumea împotriva lui Marinel!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 10 mar 2023, 21:09
video Foto(5)

Momente dramatice în Casa iubirii! Patricia a vărsat lacrimi amare, după ce băieții au lansat acuzații la adresa ei! „Eu nu am încercat să influențez pe nimeni! Pe mine nimeni nu mă place!”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de momente inedite, de clipe plăcute, dar și mai puțin plăcute, deoarece deseori se pot declanșa discuții aprinse și tensiuni de proporții din diverse motive. După ce în ediția de joi, Radu a fost cel care a iscat un scandal teribil în casă băieților, acuzându-l pe Marinel că s-a apropiat prea mult de Cristina, în ediția de astăzi, Patricia a fost pusă la zid de către băieți, care au acuzat-o că ar fi instigat pe toată lumea împotriva lui Marinel, pentru că tânărul să fie nominalizat și să plece acasă

în Gala viitoare.

Patricia a izbucnit în lacrimi! Concurență a fost pusă la zid de băieții din Casa iubirii

În ediția de astăzi, în Casa iubirii concurenții au generat din nou o atmosfera tensionată. Seria momentelor tensionate a fost deschisă de Marinel și Emma, care au ajuns să aducă reproșuri aprige. Concurentul i-a spus Emmei că se simte atacată de faptul că el a refuzat să înceapă împreună o perioada de cunoaștere.

Pe de altă parte, tânăra i-a spus să stea departe de ea și să nu ii mai iasă în cale.

Marinel: Tu ești acum... Normal că ești lovită, că te-am respins! Dar nu trebuie să fii așa! Te simt!

Emma: Marinel, stai un pic potolit că nu e chestia de respins, e chestia că tu nu ai avut respect față de mine!

Ionuț: Emma, iartă-mă că îți zic, dar și când îți închide cineva ușa în nas, nu te mai duci să mai bați la ușa aia! Le-ai căutat și tu pe astea!

Emma: Nu mă interesează viață ta, nu te interesează viața mea, eu în momentul asta vreau să cunosc pe cineva! Stai acolo liniștit! Te salut și atât!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Și tot în ediția de astăzi, băieții au acuzat-o pe Patricia de faptul că ar fi instigat pe toată lumea împotriva lui Marinel. Totul a plecat de la o discuție ce a avut loc în casă fetelor, acolo unde acestea au vorbit despre băiatul pe care ar vrea fiecare dintre ele să îl nominalizeze în Gala viitoare.
Cel care a lansat prima săgeata asupra Patriciei a fost Ionuț, care a spus că simte că tânăra nu îl suportă.

Ionuț: Așa o simt eu pe ea că nu mă suferă de nicio culoare! Părea că vrea să instige pe toată lumea împotriva lui Marinel!
Patricia: N-am vrut să instig pe nimeni! A fost o discuție între mine și Bianca la hotel, că am zis că îmi doresc și eu să...
Bianca: Patricia a fost deschisă cu Marinel, i-a spus ce am vorbit noi! Eu nu înțeleg de ce atâta indignare!
Andreea Mantea: Fiecare votează pe cine vrea! Nu înțeleg unde e problema!
Patricia:

Eu nu am încercat să influențez pe nimeni să voteze cu nimeni! Eu am zis că o să-l voteze pe Marinel pentru că îmi doresc și eu la rândul meu să vină un băiat pentru mine! Asta a fost toată discuția! Ionuț o da că și cum eu nu merit! Și pe mine nimeni nu mă place!

Citește și: Radu, atac neașteptat la adresa lui Marinel! Orbit de gelozie și de teama de a nu o pierde pe Cristina, concurentul a răbufnit! „Mi se pare că în momentul în care stați împreună, văd un altfel de zâmbet!”

Citește și: Refuzul lui Marinel a demoralizat-o total pe Emma. Tânăra a izbucnit în lacrimi: ”E vina ta dacă bați la o ușă închisă” Cum a reacționat Marinel când a văzut-o plângând