Patricia de la “Casa iubirii” a îmbrăcat rochia de mireasă. Fosta concurentă a făcut totul public pe o rețea socială: „Felicitări!”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 iun 2024, 11:43

Patricia de la ”Casa iubirii” a îmbrăcat rochia de mireasă

Sursa: Instagram: Patricia Pruneanu

Patricia Pruneanu, fostă concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” și-a surprins fanii cu ultima sa postare. Tânăra a îmbrăcat rochia de mireasă!

Cunoscută pentru participarea sa în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, Patricia și-a cucerit susținătorii cu frumusețea sa. Deși nu a reușit să-și facă o relație în cadrul show-ului matrimonial, fosta concurentă și-a surprins fanii în momentul în care a apărut în rochie de mireasă.

Patricia de la ”Casa iubirii” a îmbrăcat rochia de mireasă

Fosta concurentă cochetează cu lumea modei, motiv pentru care realizează foarte multe ședințe foto, iar ținutele sunt extrem de diverse.

De această dată, Patricia și-a surprins fanii cu un videoclip în care apare într-o rochie albă de mireasă. Ei bine nu, Patricia de la ”Casa iubirii” nu se mărită, ci totul a fost realizat în cadrul unei ședințe foto.

Citește și: Patricia, dezvăluiri despre relația cu Patrick: „Au fost și săruturi” Fosta concurentă recunoaște că este geloasă și nu urmărește emisiunea

Chiar și așa, fanii s-au gândit imediat la momentul în care favorita lor va îmbrăca rochia de mireasă în ziua cea mare. Patricia și-a făcut apariția într-o rochie albă tip prințesă, încărcată cu pietre prețioase, iar noua ipostază în care a fost pusă nu a trecut neobservată în mediul online.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Patricia nu a pozat singură, ci și alături de un tânăr misterios, acesta jucând rolul de ”mire”.

„Ești de vis”/ „Păpușa vie”/ „Îți doresc multă sănătate, fericire și tot ce îți dorești. Ești foarte frumoasă, dulce și scumpă. Felicitări”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la postare Patriciei, pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Patri Pruneanu (@patriciapruneanu)

Motivul pentru care Patricia alege să nu urmărească emisiunea Casa Iubirii

Patricia, fostă concurentă în sezonul 2 al emisiunii Casa Iubirii, recunoaște faptul că este geloasă pe interacțiunile lui Patrick cu alte concurente și alege să nu urmărească emisiunea. Cu toate acestea, fosta concurentă admite faptul că Patrick ocupă un loc special în inima ei.

Citește și: „Mult mai frumoasă fără botox” Cum arăta Virginia de la ”Casa iubirii” în urmă cu câțiva ani. Detaliul care le-a atras atenția urmăritorilor săi

„Patrick are o însemnătate, are locul lui în inimioara mea și mă gândesc la el și mă uit la TV. Nu urmăresc emisiunea, pentru că îmi este greu puțin, recunosc, să îl văd că interacționează cu alte fete. Dar, după cum am spus și în interviul trecut, m-am resemnat cu ideea și vom vedea ce va fi după ce o să iasă din emisiune, dacă își va găsi iubirea în Casă.

Consider că dacă îndrăgești cu adevărat o persoană trebuie să o lași să facă ce vrea ea, pentru că dacă ține la tine se va întoarce,” a declarat Patricia la Culisele Iubirii.