Patricia, dezvăluiri despre relația cu Patrick: „Au fost și săruturi” Fosta concurentă recunoaște că este geloasă și nu urmărește emisiunea

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 iun 2024, 19:19

Patricia, dezvăluiri despre relația cu Patrick: „Au fost și săruturi” Fosta concurentă recunoaște că este geloasă și nu urmărește emisiunea

Sursa: Captură YouTube

Subiectul Patrick-Patricia este încă unul extrem de discutat și se pare că între cei doi mai există încă o atracție. Ce dezvăluiri a făcut fosta concurentă?

În cadrul emisiunii Culisele Iubirii, moderată de Bianca Comănici, Patricia, fostă concurentă în Casa Iubirii, a vorbit despre Patrick și despre interacțiunile dintre cei doi din afara emisiunii.

Motivul pentru care Patricia alege să nu urmărească emisiunea Casa Iubirii

Patricia, fostă concurentă în sezonul 2 al emisiunii Casa Iubirii, recunoaște faptul că este geloasă pe interacțiunile lui Patrick cu alte concurente și alege să nu urmărească emisiunea.

Citește și: Cum arăta Patrick în urmă cu 10 ani! Concurentul de la Casa Iubirii este de nerecunoscut

„Patrick are o însemnătate, are locul lui în inimioara mea și mă gândesc la el și mă uit la TV. Nu urmăresc emisiunea, pentru că îmi este greu puțin, recunosc, să îl văd că interacționează cu alte fete. Dar, după cum am spus și în interviul trecut, m-am resemnat cu ideea și vom vedea ce va fi după ce o să iasă din emisiune, dacă își va găsi iubirea în Casă..

Consider că dacă îndrăgești cu adevărat o persoană trebuie să o lași să facă ce vrea ea, pentru că dacă ține la tine se va întoarce,” a declarat Patricia la Culisele Iubirii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Atingeri și săruturi între Patrick și Patricia, în afara emisiunii

Patricia a recunoscut că între ea și Patrick a fost mai mult decât o interacțiune sau o relație de prietenie. Se pare că între cei doi au existat și atingeri pasionale și chiar săruturi, mai spune fosta concurentă.

Citește și: „Mult mai frumoasă fără botox” Cum arăta Virginia de la ”Casa iubirii” în urmă cu câțiva ani. Detaliul care le-a atras atenția urmăritorilor săi

„Noi am mai avut discuții și am ajuns să ne cunoaștem destul de bine în afara Casei. Am realizat amândoi că suntem compatibili pe toate planurile. Da, au fost și săruturi, cum fac doi iubiți. Eu zic că aș fi o fată potrivită pentru el,” a mai spus Patricia.