Patricia îl dă în vileag pe Marinel: ”Vine fosta ta iubita, este adevărat?” Bianca și Alex au primul date. Nu ratați o nouă ediție ”Casa Iubirii”, sâmbătă, 4 martie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
video Foto(4)

Patricia scoate la iveală detalii neașteptate despre Marinel. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, sâmbătă, 4 martie.

Noi întâmplări vor avea loc în ”Casa Iubirii”, Patricia scoate la iveală detalii menite să-l pună pe Marinel într-o situație fără precedent. Tânăra, aflată în casa băieților, îi împărtășește concurentului ultimele zvonuri care circulă pe internet, mai exact, șatena a precizat că fosta iubită a lui Marinel ar urma să intre în ”Casa Iubirii”.

”Circulă discuția pe internet că vine fosta ta iubită, e adevărat?”, a spus Patricia.

Bianca și Alex au un date de zile mari 

În ediția de mâine a emisiunii ”Casa Iubirii”, telespectatorii vor fi părtași la un date de zile mari, Bianca și Alex vor avea prima întâlnire în afara casei. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată. Emoțiile sunt cât se poate de vizibile, iar iubirea pe care și-o poartă se poate observa în ochii lor.

Nici sărutul nu a întârziat să apară, se pare că relația dintre Bianca și Alex este cât se poate de serioasă.

Citește și: Patrick, mărturisire surprinzătoare față de Nona! „Eu mă duc cu tine până la capăt”. Concurenții au spus tot ce simt unul față de altul

Seria dezvăluirilor făcute de Patricia continuă, concurenta îi pune pe jar pe băieți, ceea ce nu-i place deloc lui Ionuț, care îi aruncă vorbe tăioase.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Patricia: A cerut Cris să te vadă.

Ionuț: Lasă-mă, stătea cu ochii pe vără-miu Laurențiu și mă duc eu la Cris.

Patricia nu înțelege strategiile băieților și este de părere că sunt prea orgolioși. Radu intervine și spune că și ele, fetele, sunt supărăcioase și schimbă bieții ca pe șosete.

Alina și Cris au o dispută, după ce cea din urmă îi tot scoate ochii că s-a aprins după noul concurent, Laurențiu.

Citește și: Patricia o confruntă pe Nona: ”M-ai provocat” Apropierea dintre șatenă și Patrick a fost doar un joc al seducției. Patricia rupe tăcerea. Aflați deznodământul vineri, 3 martie, într-o nouă ediție ”Casa Iubirii”, de la 10:00 și de la 16:30

Rămâne de văzut dacă situația va degenera în Casa Iubirii. Nu pierdeți o nouă ediție, sâmbătă, 4 martie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.