Patrick a dat cărțile pe față și a recunoscut că a forțat nota cu Larisa! „Pentru mine e clar! Punct! Femeia nu mă vrea!” Iată ce decizie radicală a luat Patrick și cum a reacționat concurenta

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mar 2024, 20:49

Larisa și Patrick evita să mai discute despre posibile apropieri dintre ei! Iată la ce concluzie a ajuns concurentul și cum a reacționat Larisa! “Nu am omorât pe nimeni!”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi provocări de senzație, de momente romantice, întâlniri neașteptate în camera roșie, dar se confruntă și cu tensiuni și certuri aprige iscate deseori din cauza geloziei sau a orgoliilor puternice. După despărțirea de Robert, Larisa și-a îndreptat atenția spre Patrick, însă încercarea lor de a formă un cuplu a eșuat rapid, după ce concurentul a simțit că Larisa nu îl vrea cu adevărat.

Larisa și Patrick evita să mai discute despre posibile apropieri dintre ei! La ce concluzie a ajuns concurentul

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, Patrick și Ștefan au mers în vizită în tabăra fetelor. Pe de o parte Ștefan s-a apropiat de Aleyna și s-au bucurat să se revadă și să converseze despre relația lor, în vreme ce Patrick s-a așezat la masa la care se afla și Larisa, dar a evitat un schimb de priviri cu aceasta așa cum făcea înainte de a se despărți de ea.

Atitudinea distantă și rece afișată de Patrick le-au stârnit curiozitatea fetelor dar și lui Ștefan, care au încerca să afle ce se întâmplă de fapt între ei și mai ales dacă vor mai da o șansă relației lor sau nu.

Larisa și Patrick a evitat să mai discute despre posibile apropieri dintre ei. Concurentul este mai hotărât că oricând să-și ia gândul definitv de la Larisa.

Acesta a ajuns la concluzia că a forțat notă cu Larisa și îi reproșează că a avut reacții exagerate.

Citește și: Răsturnare de situație în „Casa iubirii”! Aleyna și Patrick, în camera roșie. Ce au discutat cei doi concurenți: „Îl placi pe Marius real?”

Ștefan: „Evitați subiectul pricipal! Tu de ce nu vrei să mai vorbești cu ea?”

Larisa: „Păi suntem aici! Ți se pare că stăm separat?”

Patrick: „Suntem colegi de emisiune!”

Giuly: „Dacă ei nu simt să se apropie, de ce ar trebui să facă asta?”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ștefan: „Nu, nu trebuie să facă asta!”

Patrick: „Am avut un subiect pe care l-am lămurit pe conexiune! Eu n-am nevoie de nicio altă explicație! Ea nu mai are nevoie de altă explicație și gata! Sincer au am venit pe la voi că n-am mai fost demult! N-am venit să discut cu Larisa!”

Virginia: „Deci e punct între voi doi?”

Patrick: „Punct total, da! Îmi este o persoană dragă, nu pot să spun că nu vom mai interacționa pe aici prin casă! Dar în ceea ce ne privește din punct de vedere amoros, nu!”

Virginia: „Ce te-a deranjat atât de tare, că până acum n-ai fost atât de categoric!”

Patrick: „Mie nu-mi plac unele reacții ale ei în ceea ce mă privește pe mine și situația cu ultimul subiect nu mi-a plăcut cum a gestionat problema și pentru mine e clar punct! Femeia nu mă vrea!”

Citește și: ''Să-l descalificăm?'' Patrick, surprins în compania unei domnișoare. Larisa fierbe de gelozie. Cum a reacționat concurenta după ce a văzut imaginile cu cei doi tineri

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.