Patrick a dat-o din nou în bară. Concurentul se află în fața unei situații fără precedent, după ce a făcut publice informații din emisiune, pe live. Nona izbucnește în lacrimi când află ce pedeapsă a primit iubitul său

Author: Madalina Maftei

Nona izbucnește în lacrimi și nu poate accepta situația în care se află cu Patrick 

Sursa: Captură KANAL D

Patrick și Nona se afla într-o situație fără precedent, după ce concurentul a furnizat informații din emisiune pe live, astfel a fost pedepsit, în timp ce bruneta nu mai are acces la camera roșie.

Nona urmează să primească una dintre cele mai neașteptate vești din viața ei, după ce i-au fost interzise camerele roșii cu Patrick, ei bine, acum, concurentul a dat-o în bară și a fost pedepsit pe măsură. Patrick a lăsat să iasă la iveală, pe live, detalii din emisiune, ceea ce l-a adus în situația de față, în care nu o mai poate vedea pe Nona.

Nona izbucnește în lacrimi și nu poate accepta situația în care se află cu Patrick 

Nona și Patrick formează din nou un cuplu, însă greșelile pe care le fac îi costă foarte mult în relație. Patrick a călcat strâmb, după ce, într-un live, a furnizat detalii din cadrul emisiunii, lucru care nu este deloc de trecut cu vederea, astfel a fost pedepsit cum se cuvine.

Andreea Mantea scoate la iveală neregulile pe care Patrick le-a comis, moment în care Nona începe să plângă, căci nu-și mai poate vedea iubitul timp de câteva zile. 

Citește și: Cristina și Radu, primul mare impas în cuplu! Concurenta se teme ca povestea lor de iubire să nu ajungă la final! „Am simțit un gol în suflet, dacă am văzut ca te comporți după date atât de rece!” Iată ce anume s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți!

Nona: Ești pedepsit și tu?

Patrick: Un pic.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nona: Te iubesc!

Andreea Mantea spune că asta este situația, iar pedeapsa o să treacă la un moment dat.

 

Citește și: Cristina pune la îndoială sentimentele lui Radu: ”Mă tem să nu se piardă tot ce am construit până acum” Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, joi, 16 martie de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Andreea Mantea: El, peste noapte a călcat strâmb. Și a mai făcut o greșeală. În noaptea asta lungă, el a făcut o greșeală, pe care nu trebuia să o facă. 

Pentru a rezolva situația, Bianca a venit cu ideea ca Nona să-i pregătească Patriciei micul dejun timp de câteva zile, însă a refuzat complet. Patrick, pentru a putea să o vadă pe Nona, s-a oferit să-i facă el micul dejun Patriciei, totul pentru a fi aproape de iubita lui, să nu o mai vadă cum suferă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.