Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 24 iul 2024, 19:03

Patrick, Alexandra si Teodora

Patrick face declarații neașteptate în ediția de joi, 25 iulie. Concurentul își dorește să se apropie de Teodora. Iată reacția Alexandrei.

De-a lungul emisiunii Casa iubirii, Patrick a stârnit interesul multor domnișoare din competiție, printre acestea se numără și Alexandra, fosta iubită a lui Gagea. Toată lumea a observat că bruneta își dorește o relație cu cel mai râvnit mascul din emisiune, însă acesta are alte gusturi atunci când vine vorba de femei. Iată ce spune Patrick despre Teodora și Alexandra. 

Citește și: Scandal uriaș între Robi și Antoni în „Casa iubirii”! „Nu te mai uita urât, că mă ia tensiunea!”. Rebecca are un șoc și izbucnește în lacrimi

Patrick, atras de Teodora! Alexandra nu poate să accepte această decizie

Ediția de joi, 25 iulie, se anunță plină de tensiuni pentru Alexandra, care este foarte afectată de alegerea pe care o face Patrick. Concurentul mărturisește în această ediție că Teodora este genul lui de femeie și că nu își dorește să fie într-o relație cu fosta iubită a lui Gagea.

Julia: "Mă gândesc că Teodora își dorește exclusivitate din partea ta, iar tu continui joculețele cu Alexandra."

Patrick: "Eu am ales-o pe Teodora. Clar, Teodora se încadrează și este mai aproape de genul meu. Adică, chiar este genul meu de femeie."

Teodora: "Și eu dacă mi-aș face, ipotetic vorbind, relație cu el aici, în casă, și încă ar fi Alexandra, și pentru mine ar fi..."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Robi: "Teodora, eu sunt 100% sigur că nu vezi nicio concurență în Alexandra, poți să zici ce vrei tu."

Patrick: "Da, frate, nu vreau să intru într-o relație cu tine (n.r. Alexandra)."

Alexandra: "Ok, asta am înțeles!"

Citește și: Cum arăta Alexandra de la “Casa iubirii” în urmă cu zece ani. Tânăra este de nerecunoscut

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de joi, 25 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!