Patrick a dezvăluit pentru ce concurentă a revenit în Casa iubirii. Băieții au rămas șocați când l-au văzut: ''Chiar ai venit aici?''

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 20 nov 2023, 22:32

Surpriză pentru concurenții din „Casa iubirii”. Patrick a revenit în cadrul emisiunii matrimoniale. Iată ce reacții a stârnit în casa băieților.

Patrick a revenit în Casa iubirii. Tânărul a mai fost concurent în cadrul emisiunii, unde a format un cuplu cu Nona. Cei doi au avut o relație frumoasă, presărată cu momente frumoase, dar și grele atât în cadrul emisiunii matrimoniale, cât și în afara acesteia. Însă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Astfel, Patrick a decis să revină în Casa iubirii pentru a găsi o parteneră potrivită pentru el.

Citește și: Laurențiu și Lorena sunt pregătiți să facă următorul pas în relația lor! „O iubesc foarte mult!”

Patrick a mărturisit pentru ce fată a revenit în Casa iubirii

În ediția de luni, 20 noiembrie, Patrick a revenit în cadrul emisiunii. Concurentul a reușit să stârnească interesul multor domnișoare din Casa iubirii încă de când a pășit în competiție.

Totodată, concurenții au rămas șocați când l-au văzut pe tânăr, din nou, în casa băieților.

Bianca este convinsă că Patrick va străluci în competiție, deoarece a fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați concurenți. 

Băieții s-au bucurat și ei să-l revadă pe Patrick. Aceștia chiar au vrut să afle pentru ce concurentă a venit tânărul în Casa iubirii, dar și ce domnișoară a fost încântată de revenirea lui în competiție.

Radu:  ''Îți place Julia?''

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Patrick:'' Încă nu am apucat să...

așa fizic, da. Toate fetele îmi plac fizic, sincer! Nu este una de care să zic că e rea.''

Antoni:'' Cine a fost cea mai interesată de revenirea ta?''

Patrick:'' Nu știu... și Bianca s-a șocat când m-a văzut, a fost bucuroasă.''

Mihaela se arată interesată de Patrick și chiar îi surâde ideea unei relații cu tânărul, dar se gândește că el nu este gata de însurătoare, având în vedere că are doar 23 de ani.

Patrick a venit în Casa iubirii cu gândul de a fi cea mai bună variantă a sa și de a găsi o fată pe placul lui. Acesta a mărturisit că după ce s-a despărțit de Nona nu a mai ținut cont de nimic și s-a distrat la maximum, însă acest lucru l-a obosit. Astfel, concurentul a decis să se liniștească și să își găsească jumătatea. 

Rămâne de văzut care va fi parcursul lui Patrick în cadrul emisiunii Casa iubirii. Urmăriți emisiunea de luni până vineri, de la orele 10:00 și 16:30, iar în weekend, de la orele 16:00 și 19:00.

Citește și: Surpriză de proporții pentru concurenți: ”Ți-am simțit lipsa” Patrick a revenit în ”Casa Iubirii” și este gata de o nouă cucerire. Pe cine a pus ochii tânărul

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.