Patrick a luat o decizie neașteptată în privința Alexandrei: „Eu simt ceva”. Cum va reacționa Teodora

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 31 iul 2024, 19:32

Patrick a chemat-o pe Alexandra în camera roșie

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Patrick a chemat-o pe Alexandra în camera roșie, lucru care a pus-o pe gânduri pe Teodora.

În ediția de miercuri, 31 iulie, Patrick a chemat-o pe Alexandra în camera roșie pentru a lămuri lucrurile. Deși Alexandra spera că răspunsul lui Patrick va fi altul, concurentul i-a spus brunetei că nu simte nimic pentru ea și că nu poate fi nimic amoros între cei doi.

Citește și: Cum arată Julia de la „Casa Iubirii” fără pic de machiaj! Concurenta nu ezită să se afișeze cât mai naturală pe rețelele sociale

Patrick a chemat-o pe Alexandra în camera roșie

Patrick a luat o decizie în privința Alexandrei, fiind sătul de interpretările acesteia. Pentru a nu o face să sufere, Patrick i-a mărturisit că între ei nu poate fi nimic, iar aceasta să nu mai interpreteze greșit gesturile sau cuvintele lui.

Alexandra: Nu cred. Nu cred că ești tu.

Patrick: Vreau să vorbim puțin despre noi și cu ce gânduri ai rămas. Și ce simți tu în privința noastră.

Citește și: Patrick va uimi întreaga casă! Concurentul o va chema pe Alexandra în camera roșie! „Subiectul Patrick-Alexandra nu mă interesează!” Aflați cum va reacționa Teodora și ce se va întâmpla în Casa iubirii, miercuri, 31 iulie, de la 10:00 și 16:30

Alexandra: Păi eu am înțeles ce ai spus tu și îți respect decizia. Observ că nu mai ești atât de interesat. Eu simt ceva, dar tu îmi dai de înțeles altceva și atunci se bat cap în cap. Eu nu mai înțeleg nimic.

Concurentul a ținut să o întrebe pe Alexandra despre videoclipul de la botez, în care ar fi apărut și el.

Alexandra a susținut că nu apare doar el în videoclip, ci mai mulți invitați printre care și Gagea, fostul ei iubit. Bruneta a menționat că nu se uită la videoclip atunci când își amintește de Patrick, ci doar i l-a arătat Robertei.

Patrick: Eu am văzut că în ultima perioadă tu ai înțeles multe chestii. Este normal să interpretezi. A venit Roberta la noi în casă și m-a asigurat că nu ești falsă în ceea ce mă privește pe mine și a mai spus un lucru ce m-a amuzat, dar a fost și interesat.

Cum că ai o filmare cu mine de la botez și eu apar undeva pe acolo și că tu te uiți la filmarea aia din când în când.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Alexandra: E cu toată lumea, apare și Gagea. Apari, dar nu erai doar tu, n-am pus telefonul să te filmeze doar pe tine. Dar i-am arătat ei filmarea.

Patrick nu-și dorește ceva amoros cu Alexandra

Patrick și Alexandra au avut o discuție sinceră despre sentimentele lor. Patrick a mărturisit că trece printr-o perioadă dificilă și nu se simte bine cu el însuși. Concurentul a subliniat că nu este corect să te joci cu sentimentele unei persoane și și-a exprimat dorința de a opri orice situație care ar putea afecta starea de bine a Alexandrei.

Deși o respectă, Patrick i-a dat garanția că nu are sentimente pentru ea și i-a cerut să nu mai interpreteze nimic din comportamentul lui.

Citește și: Rebecca a pus punct cunoașterii cu Antoni! Motivele care au făcut-o pe concurenta de la „Casa iubirii” să ia această decizie: „Ne chinuim unul pe altul”

Patrick: Am o perioadă în care nu sunt ok cu mine. Consider că nu e bine să te joci cu sentimenele unui om. Asta simt. Vreau să-ți dau garanția, să stopăm orice situație ca să fii tu bine. Ești ok, dar am mai auzit că le-ai interpretat. Vreau să nu mai interpretezi nimic. Te respect, dar îți dau garanția că nu am sentimente.

Alexandra: Ce te-a făcut să porți discuția asta, nu e ca și cum nu am înțeles. Ieri am vrut doar să te binedispun. Îmi pare rău dacă mă implic prea mult.

Spre dezamăgirea Alexandrei, Patrick i-a mărturisit că va mai avea o discuție, mai importantă, cu o altă fată, însă și-a dorit să clarifice și această situație cu ea.

Patrick: Eu urmează să mai am o discuție. Poate e puțin mai importantă decât discuția cu tine. Dar așa este frumos.

Aici puteți urmări momentul din prima parte a ediției de miercuri, 31 iulie, a emisiunii ”Casa iubirii”:

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!