Patrick, actor într-un serial! Concurentul de la „Casa iubirii” a apărut, recent, pe marile ecrane

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 09 iun 2024, 12:45

Patrick de la „Casa iubirii” joacă într-un serial

Sursa: Instagram Patrick Deac

Patrick, celebrul concurent de la „Casa iubirii”, le-a dezvăluit fanilor lui că, pe lângă faptul că participă la show-ul de la Kanal D, dă viață unui personaj de film.

Vineri seară, pe 7 iunie, Patrick a participat la premiera episodului pilot a serialului în care joacă. Acesta le-a împărtășit uimitoarea veste fanilor printr-o postare făcută pe rețelele sociale.

Patrick și-a anunțat fanii că joacă într-un serial

Premiera episodului pilot a avut loc la Cinematograful Arta, din Arad, unde a fost prezent și concurentul de la „Casa iubirii”. Tânărul, entuziasmat de apariția lui pe marile ecrane, nu a ezitat ca, în timpul vizionării, să filmeze una dintre scenele în care a jucat și să o posteze rapid pe Instastory.

Admiratorii lui Patrick sigur au fost surprinși în momentul în care l-au văzut în această ipostază, întrucât tânărul a ținut acest secret foarte bine ascuns și a avut grijă să nu se dea de gol cu nimic.

Citește și: Patricia, dezvăluiri despre relația cu Patrick: „Au fost și săruturi” Fosta concurentă recunoaște că este geloasă și nu urmărește emisiunea

În respectivul serial, Patrick se pare că joacă un rol secundar, însă, cu toate acestea, apariția lui tot i-a lăsat pe internauți cu gura căscată, întrucât concurentul de la „Casa iubirii” nu a spus nimic legat de faptul că ar avea o pasiune pentru actorie sau abilități care să-l ajute să activeze în acest domeniu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Patrick are o mulțime de fani care îl susțin 

Acum, fanii lui, cu siguranță așteaptă episoadele viitoare, pentru a-l putea urmări pe concurentul lor preferat cum dă viață personajului din serial. 

Cu 101 de mii de urmăritori pe Instagram și cu 256 de mii de urmăritori pe TikTok, Patrick a adunat de partea lui o comunitate impresionantă de fani, odată cu participarea la „Casa iubirii”. 

Oamenii de acasă au ajuns să îl îndrăgească atât de mult pentru prezența lui carismatică din emisiune, dar și pentru determinarea cu care a ajuns până în sezonul 3 al show-ului de la Kanal D. Tocmai de aceea, concurentul a fost votat de foarte multe ori drept favoritul publicului, titlu pentru care a fost răsplătit, de fiecare dată, cu câte un cec în valoare de 5.000 de lei.

Citește și: Cum arăta Patrick în urmă cu 10 ani! Concurentul de la Casa Iubirii este de nerecunoscut

Astfel, Patrick are mari șanse să fie foarte apreciat pentru rolul jucat în respectivul serial și să ajungă la un succes răsunător în lumea actoriei, întrucât are de partea lui o mulțime de oameni care îl admiră și îl susțin.