Patrick ajunge la culmea disperării! „Nu simt nimic pentru Alexandra!”. Aflați cum reacționează concurenta în episodul de luni, 29 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 iul 2024, 21:00

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Patrick își exprimă definitiv punctul de vedere față de o relație cu Alexandra.

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Patrick devine tot mai iritat din cauza faptului că Alexandra nu înțelege că nu-și dorește o relație cu ea.

Patrick ajunge la culmea disperării! „Nu simt nimic pentru Alexandra!”

În episodul de mâine, Patrick ia decizia de a pune punct, odată pentru totdeauna, speculațiilor conform cărora el și Alexandra ar avea orice fel de chimie, astfel că declară din nou că nu vede posibilă niciun fel de relație sau

interacțiune amoroasă cu Alexandra.

Citește și: Bogdan este acuzat că se îndepărtează de Francesca din cauza unui concurent! Cine este cel care l-ar fi influențat să ia această decizie: „Nu mi-a spus absolut nimic”

„Eu am spus pe față! Nu simt nimic pentru Alexandra, nu văd niciun scenariu în care noi doi am putea forma o relație!”, spune Patrick.

În ciuda faptului că este iritat de situație, pare că Alexandra tot nu vrea să-i dea pace și să-l lase pe Patrick s-o cunoască pe Teodora. Iată că tot mâine, Alexandra apare pe ușă în casa băieților însoțită de Teodora, în ideea de a-l surprinde pe Patrick.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Patrick vrea să lămurească situația și cu Teodora, astfel că îi explică în grădină că, în ciuda faptului că toată lumea spune că are o chimie cu Alexandra și se înțeleg bine, el nu simte nimic romantic față de ea.

„N-avem nicio treabă unul cu altul, eu cel puțin n-am nicio treabă cu ea!”, spune Patrick.

Citește și: Gagea a răbufnit la adresa fostei sale iubite: „Pentru mine ești zero”. Cum se apără Alexandra în fața acuzațiilor aduse

Evenimentele amuzante continuă, căci insistența Alexandrei este de neoprit! Aparent curioasă de discuția pe care Patrick și Teodora o poartă în grădină, aceasta le aduce o farfurie cu pepene și două furculițe ca să-și îndulcească starea, după care părăsește încăperea.

Ce se întâmplă mai departe aflați luni, 29 iulie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.