Patrick aruncă bomba despre Rebecca. Ce a dezvăluit tânărul despre concurentă: "E prea..."

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 04 apr 2024, 19:12

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 4 aprilie, la Kanal D.

Patrick este unul dintre cei mai apreciați concurenți din Casa iubirii, dar și cel mai dorit mascul. Majoritatea tinerelor care au pășit în competiție și-au dorit să-l cunoască, dar momentan nimeni nu a reușit să-i fure inima. În ediția de joi, 4 aprilie, Patrick și-a exprimat părerea sinceră despre Rebecca, noua concurentă din emisiune.

Citește și: „Voiam să stau cu tine”. Robi cheamă o concurentă neașteptată în camera roșie! Virginia privește imaginile cu un gust amar

Ce părere are Patrick despre Rebecca

Concurenții din Casa iubirii au avut parte de o nouă zi plină de întâmplări incendiare. În ediția de joi, fetele și băieții au făcut noi declarații incendiare și au scos la iveală noi detalii despre ei.

Joi, 4 aprilie, concurenții din Casa iubirii au avut parte de o ediție liniștită, în care au putut discuta mai multe despre ei și despre ceea ce se întâmplă în competiție.

Astăzi, Patrick i-a făcut câteva mărturisiri lui Cosmin despre Rebecca, ultima fată care a intrat în Casa iubirii.

Cosmin:'' Roberta a zis de vreo două ori <Hai, să ne cerem la Ștefan, să-i vedem reacția! Rebecca a zis <Nu vin, că iar o să stăm acolo și sunt supărată pe Patrick și nu vreau>.''

Patrick: "Ce să zic, frate?"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Cosmin: "Dacă o să te apropii de Rebecca, trebuie să ai grijă cu ea, cu supărările!"

Patrick: "Dar nu e genul meu. Așa consider. Poate e prematur să spun treaba asta, dar nu mi se pare că e genul meu, mi se pare că e prea supărăcioasă pentru stilul meu."

Citește și: Laurențiu, schimbare radicală de look! Toți au fost uimiți de cum arată fostul concurent de la „Casa iubirii” fără barbă

Patrick a văzut cum se comportă Rebecca în Casa iubirii și a ajuns la concluzia că tânăra nu este potrivită pentru el. Concurentul consideră că reacțiile ei în anumite situații o fac să nu pară matură, astfel, Patrick o consideră o copilă. Chiar dacă Cosmin încearcă să îi ia apărarea Rebeccăi și să o bună într-o lumină bună, Patrick este ferm convins că bruneta nu este pe gustul lui.

Rămâne de văzut dacă Patrick va reuși până la finalul emisiunii să își găsească o parteneră.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?