Patrick Dempsey este considerat cel mai atractiv bărbat din lume! Cum arată bărbatul de 57 de ani care a obținut acest titlu: „Mă mențin tânăr”

Author: Lavinia Medrea

Au trecut aproape 20 de ani de când Patrick Dempsey a apărut pe micile ecrane în rolul neurochirurgului Derek „McDreamy” Shepherd în serialul „Grey's Anatomy”.

Statutul său de „hoț de inimi” l-a ajutat pe Patrick Dempsey, de data aceasta, să obțină titlul de „cel mai sexy bărbat din lume”.

Patrick Dempsey este considerat cel mai atractiv bărbat din lume

„Mă bucur de ce se întâmplă în acest moment al vieții mele. Este frumos să primești recunoaștere și, cu siguranță, ego-ul meu se simte și el bine”, a declarat Patrick Dempsey, în vârstă de 57 de ani, pentru PEOPLE.

Citește și: Billy Miller, celebru pentru rolul său din serialul „Tânăr și neliniștit”, a murit. Ce a dus la sfârșitul acestuia

Patrick Dempsey a fondat Centrul Dempsey în onoarea mamei sale care a murit de cancer, pentru a sprijini pacienții cu această boală și pe cei dragi acestora. Printre alte pasiuni se numără și aceea de a fi un familist alături de soția sa Jillian, în vârstă de 57 de ani, make-up artist și fondatoare a propriei linii de frumusețe, și de copiii lor, Talula, în vârstă de 21 de

ani, și gemenii Sullivan și Darby, în vârstă de 16 ani.

Actorul care, de asemenea, este pasionat de mașini de curse, a povestit cum a reacționat când a aflat că este considerat cel mai sexy bărbat din lume.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Greva actorilor de la Hollywood 2023. Ce nume mari sunt solidare cu scenariștii și actorii care protestează

„Am fost complet șocat, apoi am început să râd, ca și cum ar fi fost o glumă. Întotdeauna m-am considerat domnișoara de onoare!”, a declarat acesta, râzând.

Patrick Dempsey este convins că, la aflarea veștii, copiii lui vor râde de el.

„Vor face mișto de mine și se vor lua de mine și vor găsi toate motivele pentru care nu ar trebui să am acest titlu, ceea ce este bine, ei mă mențin tânăr”, a declarat actorul din „Anatomia lui Grey”.

Patrick Dempsey, pasionat de cursele cu mașini 

În decembrie, Patrick Dempsey își va arăta abilitățile sale de pilot de curse în filmul biografic „Ferrari”, regizat de Michael Mann, interpretându-l pe pilotul italian Piero Taruffi. 

„Urmăream filmul de ani de zile, așa că l-am sunat pe Michael și i-am spus: Vreau să discutăm despre posibilitatea de a face parte din acest film. 

Asta m-a învățat că, dacă vrei cu adevărat ceva, trebuie să o faci singur”, a declarat Patrick Dempsey.