Patrick este convins că buzele lui ar face magie, iar Larisa s-ar întoarce la el instant! „Dacă o pup acum nu mai pleacă Larisa trei luni! Rămâne aici!” Iată cum a reacționat concurenta

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 apr 2024, 16:25

Larisa si Patrick, din nou fata in fata, in Casa iubirii

Sursa: Captură YouTube

Patrick, dornic să o sărute pe Larisa! Iată cum a reacționat concurenta la afirmațiile uluitoare lansate de Patrick! „Te muți în Iași?”

Cel de-al treilea sezon al show-ului Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute perechea, dar și multe răsturnări neașteptate de situație și tensiuni aprige declanșate deseori din gelozie. După o lungă perioada de cunoaștere și de tatonări și încercări eșuate, Larisa și Patrick au hotărât să se îndepărteze și să își urmeze fiecare propriul drum în cadrul emisiunii.

Cu toate acestea, cei doi concurenți își vorbesc ori de câte ori au ocazia și mai mult decât atât în ediția de astăzi, Patrick a lansat câteva afirmații uluitoare la adresa Larisei, spre surprinderea tuturor.

Patrick, dornic să o sărute pe Larisa! Iată cum a reacționat concurență la afirmațiile neașteptate ale fostului ei pretendent

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera tensionată împletită cu scurte momente de romantism.

Aflată în vizită în casă băieților, împreună cu Julia, Larisa nu a evitat deloc privirile lui Patrick și dimpotrivă a purtat chiar și un dialog cu acesta, spre uluirea tuturor.

Citește și: Larisa îl atacă pe Robi: "Râdeai când Virginia era în fața eliminării!" Ce spune concurentul despre reacția lui din Gala de duminică

La un moment dat, Ștefan a întrebat-o pe Larisa dacă ar fi dispusă să se întâlnească și afară cu Patrick, atunci când nu vor mai fi în cadrul show-ului, iar concurență a răspuns fără să

stea prea mult pe gânduri că este posibil că relația lor să funcționeze în afară emisiunii pe viitor. Pe de altă parte, Patrick a afirmat că un sărut ar putea face minuni și mai mult decât atât ar determina-o pe Larisa să nu-și mai dorească să plece din Casa iubirii.

Citește și: Larisa, reținută când vine vorba de Ștefan! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii! „Nu mai dați concluzii pripite!”

Patrick: Am pupat-o pe Larisa Groza!

Julia: Ți-ai dori?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Patrick: Mi-aș dori! Am glumit! Dacă o pup nu mai pleacă Larisa trei luni, rămâne aici!

Ștefan: Dacă ați ieși amândoi în momentul asta v-ați putea vedea afară?

Larisa: Eu am zis... dacă ar fi afară poate ar fi altceva! Aici nu!(...) Te muți în Iași?

Patrick: Mă mut oriunde cu ține dacă vrei! Exagerăm acum, sincer!

Larisa: Când voi pleca o să am liber la orice!

Patrick: Mă uiți tu până vin și eu acasă! Și uiți cum mă cheamă!

Robi: A avut dreptate Bogdan când ți-a zis: «Crezi că dacă Larisa nu te-a vrut aici, o să te vrea afară!» Vezi că s-ar putea să te vrea afară!

Patrick: E hoață! Nici nu îmi răspunde la telefon!