Patrick este în culmea fericirii! „Micuța mea”. Concurentul de la „Casa iubirii” o sărbătorește pe cea mai importantă fată din viața lui

Autor: Lavinia Medrea

Patrick Deac, concurent în „Casa iubirii”, este foarte fericit astăzi, căci are motiv de sărbătoare. Este ziua celei mai importante fete din viața lui!

Patrick Deac, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din emisiunea „ Casa iubirii ” de la Kanal D, prezentată de Andreea Mantea, este foarte fericit astăzi deoarece îi sărbătorește aniversarea celei mai importante fete din viața lui!

Patrick este în culmea fericirii

Astăzi, 19 iunie 2024, Patrick are motive de bucurie căci cea mai importantă fată din viața lui își serbează ziua de naștere.

Este vorba despre surioara lui mai mică, pe care concurentul de la „ Casa iubirii ” o iubește enorm de mult!

Citește și: Gagea își iese din minți în platou din cauza Alexandrei! „Pentru nimeni în viața asta nu mă mai schimb!”. Concurenții îl pun la zid

Cu ocazia zilei de naștere a surioarei lui Patrick, tânărul a postat un filmuleț emoționant pe Instagram Story, în care se plimbă de mână cu fetița pe patinoar și par extrem de fericiți unul în compania celuilalt.

„La mulți ani, micuța mea surioară!”, este mesajul transmis de Patrick, în limba engleză, alături de videoclipul cu sora lui.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Emoțiile nu se opresc aici, căci Patrick a repostat și un videoclip făcut de susținătorii lui în care apare cu micuța lui surioară în ipostaze înduioșătoare.

Din imagini ne putem da seama cu ușurință că Patrick este un frate iubitor, grijuliu și atent, foarte protectiv când vine vorba de surioara lui mai mică. 

Citește și: Laurențiu de la „Casa iubirii” a transmis un mesaj emoționant de ziua lui! „Dumnezeu mi-a dat o adevărată familie”. Fostul concurent împlinește 26 de ani

„La mulți ani, prințesă!”, au transmis susținătorii lui Patrick.

Parcursul lui Patrick în „Casa iubirii”

Patrick a intrat în „Casa iubirii” pentru prima dată în sezonul 2, când a cunoscut-o pe Nona, o fostă concurentă din show, și a început o frumoasă poveste de dragoste cu aceasta.

După ce Nona a fost descalificată din competiție pentru încălcarea regulamentului, Patrick a fost nevoit să-și aștepte eliminarea pentru a continua afară relația cu Nona.

Totul a fost bine și frumos până într-un punct în care cei doi au ajuns să nu se mai înțeleagă și să ajungă la concluzia că cel mai bine este să o ia pe căi separate.

Patrick a revenit și în cel de-al treilea sezon cu forțe proaspete, hotărât să-și găsească o parteneră potrivită pentru el dar, până acum, n-a avut prea mult noroc pentru că nimic nu s-a concretizat.

În prezent, Patrick este burlac și așteaptă venirea unei tinere care să-i dea lumea peste cap în competiție.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?