Patrick, fascinat de Giuly! Se leagă o idila? Fetele au rămas fără cuvinte când au văzut-o pe noua concurentă din Casa iubirii

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 13 feb 2024, 21:47

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 13 februarie, la Kanal D.

Sezonul al treilea al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare publicul cu noi momente de senzație. În ediția de marți, 13 februarie, Patrick le-a mărturisit fetelor din Casă ce părere i-a lăsat Giuly, noua concurentă.

Citește și: Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Larisa și Patrick, în camera roșie de Valentine’s Day! Nu ratați o nouă ediție incendiară miercuri, 14 februarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Patrick, impresionat de Giuly

Telespectatorii emisiunii Casa iubirii au avut parte de o ediție palpitantă. Concurenții din Casa iubirii au avut o surpriză, au cunoscut-o pe noua concurentă, care a intrat în competiție.

Giuly a mers prima dată în casa băieților și a reușit să îi lase fără cuvinte. Tânăra are 29 de ani, este tocmai din Satu-Mare, dar locuiește în Milano de la vârsta de 10 ani.

Noua concurentă le-a povestit masculilor din Casa iubirii că a călătorit mult până la această frumoasă vârstă, că îi place să danseze, să scrie, să citească, să participe la conferințe despre dezvoltare personală, spirituală, financiară.

De asemenea, Giuly și-a propus să trăiască această experiență din plin și să se bucure de tot ceea ce poate să-i ofere.

În tot acest timp, Giuly a reușit să îi lase pe băieți fără cuvinte, iar frumusețea, care este unul dintre atuurile ei, i-a fascinat pe masculii din Casa iubirii.

Robert și Patrick sunt doar doi dintre băieții care au rămas de-a dreptul cuceriți de frumusețea, delicatețea și inteligența lui Giuly.

Mai mult, cei doi concurenți au dezvăluit ce impresie le-a făcut Giuly, noua concurentă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Parick: "Mie mi s-a părut interesantă, nu mi-a stârnit interes. Da, fizic e bună, e ok! Stați, nu mi-a stârnit interes în a o cunoaște, dar fizic e mișto."

Între timp, Giuly și-a făcut apariția și în casa fetelor, unde a primit foarte multe întrebări. Aceasta le-a dezvăluit fetelor că își dorește să ii cunoască pe toți băieții, însă cel pe care îl admira în mod special este nimeni altul decât Robert, cel care a fost desemnat Favoritul Săptămânii.

Citește și: „Nu știu cine e fals dintre noi doi”. Adelin de la ”Casa iubirii” aruncă bomba despre Mihaela. Ce a dezvăluit fostul concurent despre câștigătoarea celui de-al doilea sezon

Rămâne de văzut care va fi parcursul lui Giuly în emisiune și ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii!

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.