Patrick îi face declarații romantice Teodorei: „Îmi place de tine”. Cum reacționează noua concurentă de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 19 iul 2024, 15:14

Patrick se arată interesat de Teodora

Sursa: Captură KANAL D

În a doua parte a ediției de joi din „Casa iubirii”, Patrick a purtat o discuție cu Teodora, din care a aflat cât de mult îl place aceasta.

Patrick și Teodora s-au întâlnit în grădină, departe de restul concurenților și au discutat despre ei doi, despre Gagea, care pare să fi pus ochii pe ea, dar și despre legătura dintre Alexandra și Patrick.

Ce părere are Teodora despre interacțiunile lui Patrick cu Alexandra

Înainte ca Teodora să intre în „Casa iubirii” și să dezvăluie interesul pentru Patrick, aceasta l-a urmărit pe concurent la televizor și a remarcat apropierile pe care le-a avut cu Alexandra, pe care s-a arătat puțin geloasă atunci când a discutat cu tânărul în

grădină.

„Nu pot să zic că îmi convine prea mult, dar eram obișnuită de la TV să mai văd câte ceva”,  i-a spus Teodora lui Patrick, după ce acesta a întrebat-o ce părere are despre interacțiunile lui cu fosta iubită a lui Gagea.

Citește și: Patrick are o misiune grea: Alexandra sau Teodora? Răspunsul acestuia pune pe jar una din concurente: „Sincer să fiu..”

Ulterior, Patrick a întrebat-o pe noua concurentă cum i se pare felul în care interacționează cu celelalte fete din casă: „Felul meu de a fi îți place și cum interacționez? Eu uneori mă pun în locul unei femei care vrea să mă cucerească sau este interesată de mine și nu cred că mi-ar conveni neapărat. Uite cum am făcut acum de am fost pe la fete, am mai vorbit și cu Virginia, am mai vorbit și cu Alexandra”.

Cum a reacționat Teodora când a aflat că Patrick o place

Teodora a explicat că atitudinea lui față de celelalte fete nu o afectează foarte mult, însă nu poate fi nici total indiferentă: „Nu cred că deranjează pe nimeni. Momentan ar fi prea imatur să zic că «mamă ce mă deranjează». Mă râcâie puțin, dar putem trece peste”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cum a reușit Geta Sterp să scape de coșuri? „Fetelor, dacă vreți să aveți un ten frumos, aceasta este soluția. Am o stare faină!”

După ce au discutat aceste aspecte, Patrick și-a dat seama cât de mult îl place noua concurentă, așa că a vrut, și el, să-i dezvăluie ce simte față de ea: „Tu ești pe genul meu și îmi place de tine, până acum chiar am o părere bună despre tine”.

Deși dezvăluirile tânărului au măgulit-o pe Teodora, aceasta a preferat să fie rezervată în declarații: „Nu vreau să mă arunc cu capul înainte.

Am zis că ești singurul care mi se pare că se potrivește fizic cu mine, momentan”.

Citește și: Cum arăta Teodora de la “Casa iubirii” în urmă cu șase ani. Tânăra și-a impresionat urmăritorii cu aparițiile sale în costum de baie

Ulterior, Patrick i-a dat de înțeles că vrea să o descopere mai mult pe fată: „Așa zic și eu de tine, dar fizic nu este de ajuns”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: