Patrick îi povestește Virginiei despre relația toxică din trecut: ''Se supara ca..."

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 26 ian 2024, 21:17

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 26 ianuarie, la Kanal D.

Patrick și Virginia au devenit din ce în ce mai apropiați! În ediția de vineri, 26 ianuarie, cei doi concurenți au vorbit despre fostele relații. Iată ce au declarat cei doi tineri!

Citește și: Ștefan, măcinat de gelozie, după ce Larisa și-a îndreptat atenția spre Robert! Iată ce reproșuri aprige a lansat concurentul și cum a reacționat Larisa! „În capul meu încă nu e ordine!”

Patrick îi povestește Virginiei despre relația toxică din trecut

Patrick este unul dintre cei mai râvniți concurenți din emisiunea Casa Iubirii, însă atenția lui s-a îndreptat către o singură concurentă în momentul de față, Virginia. Încă de la începutul sezonului trei, cei doi concurenți s-au apropiat și au avut mai multe discuții despre diverse subiecte.

În ediția de vineri, 26 ianuarie, în casa băieților, Virginia și Patrick au discutat despre fostele relații. Patrick a simțit pe pielea lui ce înseamnă o relație toxică și vrea să fie sigur că va găsi fata potrivită pentru el, pentru stilul lui mai efervescent și plin de energie. Dacă va fi Virginia, asta rămâne de văzut.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

''Eu aici trebuie să lucrez cu mine. Prima oară să mă pun pe mine pe primul loc, în sensul să văd ce îmi place mie. Eu am avut o relație din care am simțit că nu mai iubesc. Am stat 1 an și 8 luni cu fata asta. Pe la 1 ani 2 luni era foarte toxică relația. Era atât de posesivă și mă stresa atât de mult, efectiv.

Locuiam și împreună. Aveam momente când ne puneam în pat și se supăra pe mine că stau pe telefon. Adică după 1 an și ceva... nu mai putem să stăm bot în bot. Îmi place și mie foarte mult, dar parcă prea eram...

Aveam momente când mă sunau prietenii, <hai, vino la noi, mai stăm, mai povestim.> Când mergeam mă pedepsea prin fețe, mutre, se întorcea. 

După 1 an și 2 luni simțeam că nu mai iubesc, dar tot conviețuiam cu ea. Mă mai plângeam la tatăl meu, mergeam la birou, mai beam o cafea, și îi explicam. <Bă, mi se pare că e prea în gât.> <Patrick, nu e corect, trebuie să te iubești tu.> Încercam să mă despart și nu puteam. Îmi transmitea milă și nu puteam.'', i-a mărturisit Patrick Virginiei.

Citește și: ''Am timp să lupt și pentru Larisa!'' Bogdan și Ștefania, apropieri tandre! Se leagă o idila? Cosmin rămâne fără cuvinte! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii Casa iubirii, sâmbătă, 27 ianuarie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Nu uitați, emisiunea ,,Casa Iubirii", o călătorie importanta pentru găsirea sufletului pereche, poate fi urmărită în fiecare zi, de luni pana vineri- orele 10:00 și 16:30, iar sâmbăta și duminică- orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!