Patrick nu mai este interesat doar de Virginia! Cine este blondina care i-a atras deja atenția concurentului

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 30 ian 2024, 21:06

Patrick nu mai este interesat doar de Virginia! Cine este blondina care i-a atras deja atenția concurentului

Sursa: Captură YouTube

Deși de la începutul sezonului 3 Patrick s-a axat pe o singură concurentă, mai exact Virginia, se pare că tânărul începe să își îndrepte atenție și spre alte fete din Casă.

În contextul unei discuții sincere, dar și pline de amuzament cu Robi și Ștefan, Patrick a recunoscut că are două preferințe în ceea ce privește fetele din Casa Iubirii.

Cine este concurenta care i-a atras deja atenția lui Patrick

Întrebat dacă a făcut o alegere între cele două, Patrick a mărturisit că este prea devreme pentru a se pronunța. Se pare că acesta ar vrea să o cunoască și pe Ștefania.

Citește și: Radu de la ”Casa iubirii”, surprins în compania a două blonde misterioase: „Între două nu te plouă”. Fostul concurent a dat-o uitării pe Cristina

Robi: Virginia sau Ștefania?

Patrick: Nu mă pune să răspund. Nu vreau, e devreme.

Ștefan: Avea AS-ul în mână și acum dă K-ul.

Joacă poker.

Patrick: Nu aș putea să aleg acum, ar fi urât. Amândouă îmi stârnesc interes, pe bune vorbesc.

Ștefan: Amândouă sunt femei frumoase.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Patrick a fost cucerit prima dată de Virginia

Deși în urma unei cine romantice, Patrick a recunoscut că este complet atras de Virginia, concurentul pare că are alte intenții acum.

Patrick: „Cum te simți? Ești bine?”

Virginia: „Eu sunt bine, da! Am puține emoții!”

Patrick: „Pentru că ești cu mine la cină sau pentru că este un lucru nou?”

Virginia: „Ambele! Doar că nu știu dacă aș avea aceleași emoții și cu altcineva! Tu ai emoții?”

Patrick: „Acum m-am relaxat puțin! Adică mă simt mai relaxat de când m-am așezat! Dar am avut emoții! Îmi trezești emoții! Ai început să-mi atragi atenția tot mai mult, pe zi ce trece și pe conexiune!”

Citește și: ''Dumnezeu nu te va uita!'' Patrick, singurul concurent care îl poate salva pe Laurențiu de eliminare! Decizia tânărului i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Nimeni nu se aștepta la acest gest

Nu uitați, emisiunea „Casa Iubirii”, o călătorie importantă pentru găsirea sufletului pereche, poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, orele 10:00 și 16:30, iar sâmbătă și duminică, orele 16:00 și 19:00, la Kanal D!

De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de YouTube Kanal D România, ediția integrală pe canalul de YouTube Casa Iubirii.