Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 15 sep 2024, 17:58

Robert și Patrick au parte de un nou conflict în Gala de duminică, 15 septembrie. Ce se întâmplă între cei doi concurenți din Casa iubirii?

Duminică, 15 septembrie, concurenții din Casa iubirii au parte de noi tensiuni în Gală! Robert dezvăluie ce crede despre Patrick și Bianca. Iată ce declară concurentul despre cei doi tineri.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

Patrick e îndrăgostit de Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare

În Gala din această săptămână, Robert a dezvăluit cum a ajuns la concluzia că Patrick și Bianca formează un cuplu. Iubitul lui Giuly consideră că îl cunoaște foarte bine pe Patrick, iar comportamentul lui s-a schimbat foarte mult de când a intrat Bianca în emisiune.

În această ediție palpitantă, Robert a mărturisit că Patrick nu este îndrăgostit de Bianca, ci o iubește.

Andreea Mantea: "Ți-ai schimbat părerea sau este aceeași?"

Robert: "Eu îmi mențin părerea. După materialele pe care le-am văzut, concluzia mea este că Patrick nu este emoționat și nici îndrăgostit, ci iubește! Eu asta am simțit. Îl văd pe el cum este. A fost foarte supărat de subiectul pe care l-am deschis. Si eu am fost supărat, dar acesta a fost punctul meu de vedere, mi s-a părut prea de tot!"

Andreea Mantea: "Consideri că Patrick nu este îndrăgostit sau emoționat, ci iubește. Ce te-a făcut să crezi asta?"

Robert: "Îl cunosc pe Patrick, cum interacționează cu o fată, stilul lui de abordare, emoțiile lui și cum vorbește în funcție de fată. Doar după simpla voce a avut niște reacții pe care nu le-am mai văzut la el."

Andreea Mantea: "Tu în această săptămână ți-ai tras concluziile și ai ajuns la părerea că este mai mult, ba chiar o iubește.

Dar ea pe el?"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Robert: "De ea nu vreau să zic nimic. Ce pot să spun de ea? Eu cu Patrick am trăit aici, nu cu ea."

Andreea Mantea: "Care au fost semnalele care te-au făcut să crezi că Patrick o iubește?"

Robert: "Cum o privește, cum îl cunosc eu pe Patrick. Eu mă bucur, văd cum îi sclipesc ochii când se uită la ea. Simt prea bine omul și îl cunosc pe Patrick. Din momentul în care ea a intrat s-a deschis acest subiect complex, mai exact părerea mea.

L-am văzut foarte posomorât, emoționat, pe conexiune văd cum se privesc, pe Patrick îl văd foarte emoționat în prezența ei. Eu nu cred că el a avut aici emoții când a abordat o fată. Se simte că e ceva mai mult decât o simplă abordare. Pe mine m-a deranjat."

Citește și: Sebastian, reacție incredibilă după venirea Biancăi Giurcă în „Casa iubirii”: „V-au luat fața”. Cum a reacționat Robert la această replică

Ce spune Patrick despre declarațiile făcute de Robert?

După declarațiile făcute de Robert, Patrick a decis să facă și el niște declarații despre cel mai controversat subiect al săptămânii.

Andreea Mantea: "Patrick, ce crezi că ai făcut legat de Bianca, încât Robert să creadă că o iubești?"

Patrick: "Nu știu, nu am un răspuns. Supărarea mea este că am rămas dezamăgit de el, pentru că eu nu îl vedeam competitiv. Făcând treaba asta, am simțit că ar da orice ca eu să fiu descalificat din această emisiune. S-a dus până în pânzele albe, a scos tot ce avea, a spus că am vorbit în baie cu el, că el mă simte și am simțit că omenia dintre noi a dispărut. Am sesizat și eu chestii sau mai mi-a șoptit o păsărică câte ceva, ce îl implica și pe Robert, dar niciodată nu mi-a păsat. Înainte de toate sunt om. Niciodată nu m-aș fi dus atât de departe, doar ca să-l elimin."

Pentru a vedea ce au mai discutat concurenții în Gala de duminică, urmăriți materialul video de mai jos.