Patrick o va săruta pe Patricia de Dragobete! Aflați cum va reacționa Nona, vineri, 24 februarie, într-o ediție incendiară Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 23 feb 2023, 23:04
casa iubirii Foto(5)

Patrick o va săruta pe Patricia

Sursa: Captură KANAL D

Patrick și Patricia, primul sărut de Dragobete! Nona va izbucni în lacrimi! Andreea Mantea va observa starea concurentei și va interveni prompt! „Nona, ești bine?”

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, au parte în fiecare ediție a emisiunii de noi momente de senzație, provocări de senzație, dar și tensiuni aprige, care le pun la încercare relațiile celor care deja au format un cuplu și celor care se află în perioade de cunoaștere. Deși au format încă de la începutul noului sezon unul dintre cele mai frumoase cupluri, Nona și Patrick au ajuns în punctul de a-și spune adio, după ce tânărul a realizat că s-a grăbit și că are anumite dubii în privința Nonei, pe care a bănuit-o că și-ar fi dorit să îl

cunoască și pe Ionuț. În prezent, Nona și Patrick sunt despărțiți oficial și au de gând să meargă pe drumuri diferite și să cunoască noi oameni în cadrul show-ului. După o prima întâlnire în camera roșie, Patricia și Patrick vor ajunge să se sărute chiar de Dragobete.

Patrick o va săruta pe Patricia de Dragobete! Aflați cum va reacționa Nona, vineri, 24 februarie

În ediția de vineri, 24 februarie, concurenții din Casa iubirii vor sărbători Dragobetele.

Va fi un prilej de bucurie pentru cei aflați într-o relație sau care sunt pe cale să formeze un cuplu, însă în același timp, va fi o zi plină de lacrimi amare și tristețe pentru cei care suferă din dragoste rănită, așa cum va fi cazul Nonei.

Pentru a respecta oarecum tradiția de Dragobete, Andreea Mantea i-a provocat pe concurenți la sărutări pătimașe și senzuale în Casa iubirii.

Cei care vor deschide seria sărutărilor de senzație vor fi Patrick și Patricia, spre marea uluire a tuturor, dar mai ales a Nonei, care va fi de-a dreptul șocată să îl vadă pe fostul ei iubit sărutându-se cu noua concurenta. În acel moment extrem de dureros și dificil, Nona va realiza că l-a pierdut definitiv pe Patrick și că speranța ei de se împăca s-a năruit.

În cele din urmă, Nona va izbucni în lacrimi amare, însă va încerca să își păstreze cumpătul în ciuda tristeții care o va apăsa teribil. Întrebată de către Andreea Mantea cum se simte, concurenta va răspunde că este bine, în ciuda lacrimilor care ii curgeau pe față.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, un alt moment la fel de surprinzător pentru toată lumea va fi cel în care Andrei va decide să o sărute pe Mihaela. Dacă primul lor sărut este unul mai stângaci și vor stârni amuzamentul tuturor, cel de-al doilea sărut va fi unul cu mult mai multă pasiune.

Citește și: Momente dificile pentru Nona, în Casa iubirii! „A spus că e simpatică și a dat de înțeles că o să îi lase cale liberă spre cunoaștere!” Iată cum a reacționat concurenta după ce a aflat decizia dureroasă luată de Patrick!

Citește și: Patricia, lovitură teribilă pentru Nona! Noua concurentă l-a chemat pe Patrick în camera roșie și a fost la un pas de a-l săruta! Iată cum a reacționat Nona! „Am rupt jeleul că am zis că nu ne atingem buzele!”